Bodurtugce Merhaba benim göğüs uclarım tamamen yarık ve yara icinde bugun genel cerrahi krem ve ilac verdi fakat emzirmekten korkuyorum artik. Bende iyiles3ne kadar sağıp vereyim diye süt sağma makinesi aldım. Bugun mamaya başladım birde. Boyle olunca emme reflexi bitiyor mu yasayan var mi
Selince Bodurtugce aynısını yaşadım canım. Uyanıp emecek diye korkuyordum meme uclarımın acısından. Sagıp verdim sonra da mamayla destekledim. Suan 3,5 aylık mama +meme devam ediyor. Biberonla verdim meme istememezlik yapmadı. Biberonumuzun da etkisi var tabi.
Talharas Bodurtugce ah ah bende 1 buçuk aydır yaşıyorum mamw takviyesi de veriyorum sağma yapmıyorum daha çok acıyo benim
Fadime_34 Bodurtugce benimde oyleydi ayva cekirdegini jel haline getirip onu surun gogus ucraniza inanilmaz iyi geliyor bnmki onunla toparlandi
YvZzSlm Bodurtugce Oğlum doğumdan gelir gelmez emmeye başladı ama çenesi çok kuvvetliydi ve doğumun ikinci günü aşırı yara oldu kanamaya başladı uçları. Ağlıyodum acısından korkunç bişeydi. İlaç falan boş. Zeytinyağı sürdüm pamuklu mendil koyup giydim sütyeni. O arada da aptamil verdim. Biberon alınca bırakır memeyi dediler ama ne verirsen emiyo çok şükür hepsini alıyo. Bide ben sağmaya bile tahammül edemiyodum. Philips aventin göğüs uçlarnı aldım hep onunla emziriyorum 38 günlük oldu nadiren direkt memeyi veriyorum ağzına ama acımadığını fark ettim. Göğüs uçlarını kullanarak alıştı meme uçları şimdi acımıyo
Bodurtugce Selince vallahi oyle uyanıpta 3mecek korkusu var uzerimde hala. Sütümü sağıyorum üzerine 30 ml mama veriyorum. Iyilesene kadar emzirmek istemiyorum ama gogsum sagmama ragmen tas gibi
Bodurtugce Talharas ay normalde kan geliyordu bende saginca kan gelmekten vazgecti. Kan emince de kahverengi yada kirmizi kusuyordu
Dygu Aynı şey bnmde başımda bebeğim göğüs uclarimi yarık yarık etti kanaya kanaya emziriyodum lansinoh göğüs ucu kremi aldım 2 kere kullandım şuan rahatım 🙏❤️
Bodurtugce Dygu dpn doktor bey bana madecassol verdi ama. Normalde gogus ucuma dokunmam imkansızdı. Dusta su bile degse kafayi yerdim yavas yavas dokunabiliyorum artik
Fadime_34 Bodurtugce kusura bakmayin yeni gordum bn surdugum an yumusamaya baslamistir 2 3 gunede toparlamistim
defnesmomm Bana doktorum madecassol vermişti, hiç yara olmadı gögüs uçlarım. Memeyi almasından çekiniyorsanız sütünüzü sağıp kaşıkla verin gögüs ucunuz iyileşene kadar.
Bodurtugce defnesmomm bende o kreme basladim hafif hafif rahatliyor ama tabi yarasi cok oldugu icin hala aci cekiyorum sagip veriyorum gece doymuyor 30 ml mama veriyorum
defnesmomm Mama vermeyi doktorunuz önermedi ise başlamayın. Anne sütünü sağarak verin, mideleri minicik zaten, mutlaka doyacak bebeğiniz. Sizin de yaralarınız en kısa zamanda iyileşecektir, doya doya emzirirsiniz 🙏🏻
Bodurtugce defnesmomm normalde vermiyordum 2 gun gece gündüz agladi doktorumuz yoktu virusten dolayi mamayo vermeyi denedim gece cok guzel uyudu
Bodurtugce YvZzSlm benim minisinde emmesi ciddi anlamda cok guclu dogumdan beri emzirdim normalde taki düne kadar dayanamadim
YvZzSlm Bodurtugce Emzik falan verebilirsin ağzına emer en azından. Sadece biberon olursa devamlı, o zaman bırakabilir biberon kolaylık çünkü çabalamıyo. Emzik işe yarar belki tam bilemiyorum ama
Si_se_ta_be Bodurtugce Aynısını yaşadım göğüslerim hepsi paramparça olmuştu 3 hafta oldu hala yara tabi daha iyi şimdi emziriuorum. 1 hafta boyunca sağıp verdim birde.mama verdim.ama.sonra meme emdi sorun olmadı yani
defnesmomm Bodurtugce herkes kendi bebeği için daha doğru olanı bilir 🙏🏻 bana kalırsa ne yapıp edip anne sütü vermeye devam edin,mamaya alışıp anne memesini reddedebilir. Yaralarınız bir an önce iyileşir umarım.
Zeynep_ali Bodurtugce acısı cok zor ama emzirmeye devam etmelisin sütün geri kaçmasın bn mumsy naturelin kremini kullandım iyi geldi kremlerini düzenli kullan ve göğüslerini sürekli havalandır kapatma