Tugcetuncer Kızlar oğlum 12 aylık ve hala bir tane dahi dişi çıkmadı kafama takıyorum normalmi çıkarmı 😔😔
2prematureannesi Tugcetuncer üzülme canım geç çıkması iyi ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur benim oğlumda 1 yaşına doğru çıkarmaya başlamıştı
Emine3018 Tugcetuncer evet erken çürüyor benim oğlumun şimdiden sarardı çok emiyor birde temizlesemde olmuyor ama siz bence d vitamini ni eksik etmeyin oda etkiliyormuş
Defnemm22 Tugcetuncer ben diş hekimi asistanıyım geç çıkmasında sorun yok hatta daha iyi çenesi daha iyi gelişir ve çabuk çürümez benim kızımda 11 aylıkken çıkardı
Edizinannesigul Mrb canım benimki 4aylikken çıkarmaya başladı çok erken şuan 8ayluk ve 6tane dışı gözüküyor keşke bukadar erken cikmasaydi diyorum bende geç çıkması daha iyiymiş daha sağlikli oluyormus diye duymuştum o yüzden takmayın kafanıza👍
2prematureannesi Edizinannesigul evet benim oğlumda 1 yaşına yakın yeni yeni çıkarmaya başlamıştı hatta ben özellikle sordum doktora bunu geç çıkması daha iyi daha sağlam oluyor erken çıkan dişler hemen bozuluyor yada çabuk çürüyor demişti