Glsm28 Arkadaşlar aklıma şöyle bişey geldi .Hem eğlenelim hem duygularımızı ifade edelim diye cümle tamamlama yapalım.❤️ Anne olmak ……… noktalı yerleri siz doldurup cümle kuralım ❤️ Mesela ilk benle başlayalım 🤩 Anne olmak bu dünyada Rabbimin verdiği en büyük armağandır 🙏❤️ hadi güzel duygularınızı anne olmak başlığı ile alalım ❤️ Hatta en güzel cümleyi beğenelim bakalım kimin cümlesi daha çok beğenilecek 🥰🥰
Toprakdnrr Glsm28 anne olmak bu dünyada hem en nefret ettiğim hemde en sevdiğim tek şey. Ona yetemediğimi düşündükçe, yataktan düştüğünde vicdan azabından öldüğümde nefret ettiğim, gülüşü bakışını gördükçe mutlu olduğum tek şey. Anne olunca anlarsın lafı gerçekten doğruymuş. Bir çok şeyi anne olunca anladım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Minejjan Anne olmak Rabbimin bana verdiği bir emanettir , verdiği meleğe layığıyla bakmak, beslemek, büyütmek, eğitim vermek, emek vermek.. şükürler olsun..
Ertugrulun_Annesii Glsm28 anne olmak…. ya ama kelimeler yetmiyor ki.çoook güzel bişey 😇 şükürler olsun
Ayparcam Anne olmak canından bir parçayla yeniden büyümek 😇 Anne olmak Annelerimizi tam anlamıyla anlamak. ☺️ Anne olmak ona her bakışta Yaradana şükretmek. 🥰Rabbim anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 🤲🏻
Ejderhahavva Glsm28 anne olmak emek demek fedakarlık demek usanmamak demek üşénmemek demek uykusuz kalmak demek ve daha bir sürü şey 🤲🏽en guzeli dualarina kattigin sukur sebebin demek