Caninanasi Gmzeee bacağına midesinin üstü gelecek şekilde yan yatır, sırtına vur minik minik… Ellerini kubbe yaparak… Sonra ayaklarının altına sıcak su torbası köy o da çok çıkarır, rezeneyi biliyorsunuzdur zaten… Öyle..
Gmzeee Caninanasi doğduğundan beri gazlı bi bebek değil aslında 3 gündür böyle gazını da çıkarıyor ama gaz sancısı çekiyor çok belli birde kakasını yaparken afedersiniz sümüklü yapıyor
Kadriye88 Biz çok çektik 4 ay😞Şükür o günler geride kaldı 6 çeşit damla kullandık hiç fayda etmedi karnına sıcak uygulama (müslin bezi ütüyle ısıttık kiraz çekirdeği fırında ısıttık ) ve ovma çok iyi geliyor gündüzleri falan da yüz üstü yatırım gaz çıkarmasına yardımcı oluyor.
Fatmanurozgr Kimyon Çayı İçrblrsin Ben Çok Faydasnı Gördüm Birde Mutlaka Emzirdikten Sonra Mide Gazını Cıkar Sırtına vurarak 😌
Cansuarifeer Humana Kimyonlu Rezene Çayı Der Susarım Ne Gaz Kaldı Ne bişey arada sadece zinco damla veriyorum deneyin bence
Gmzeee Cansuarifeer zinco damlayı da kullanıyorum humananın çayını da içiyorum ama fayda etmiyor 🥺aslında gazlı bi bebek değil di 3 gündür böyle ve afedersiniz kakasını sümüklü yapıyor
mlktfn Kendiniz kimyon cayi içebilirsiniz. Bebeginixin memeden önce emme arasında ve sonrasında gazını cikartmalişiniz. Benim bebeğime doktor nurse harveys damla günde iki kere 10 ar damla öğlene biogaia 5 dla vermemi reçete etti. Şükür çok faydasını gördük. Insallah sizde rahatlarsıniz.
Fatmanurozgr Gmzeee canm humana cayı dye Bi cay var ama karsk ben sadce kimyon ictm cokda faydasını gördm sabah aksam kupayla icyodm sonra emzryodum 2.ci emmesinde cıkaryodu yapyodu tuvaltn ii kimyon aktarda markette cogu yerde var 🤗
Gamze89 Merhaba bebebğm 6 aylık ek gıdaya basldk ama gecelerı sureklı aglıyo gece cok gaz oluyo cıkarıyo da aslında ne yapsm çaresiz kaldm dişten mınkaynaklı dıye dusunyrm kızarklıkta yok çaresiz kaldm 🙁
Tgbh28 @Gmzeee canım kimyon suyu iç bir çay kaşığı bebeğinede verebilirsin (ama sürekli değil) iyi geliyor.. sakin olduğu zamanlar karnına saat yönünde 10 ar saniye masaj yapıp sonra ayaklarını pedal çevirir gibi yavaşça çevir bunu birkaç sefer tekrarla iyi geliyor.. biogia damlada bize ilk zamanlar çok iyi gelmişti..