Sqs Cici iftiradan korkarım ve ailemi sevdiklerimi kaybetmekten bide ölürken yanarak ölmekten gerçi ölümün hepsi kötü ama en korkuncu bu geliyor
T-24 Cici 15 temmuz gecesinde başımızdan geçen uçak seslerinden çok korkmuştum daha 3 aylık evliydim ölümü çok yakından hissetmiştim o gece🥺
Nekwam Deletedmom114 istabulda isen Üsküdarda Aziz Mahmut Hüdayi Hazretleri türbesini ziyaret etmeni tavsiye ederim. Onun duasi var. Bizi ziyarete gelenler su da bogulmasin ateste yanmasn.. olceklerini bilsinler ve haberr versinler diye.
Deletedmom265 Nekwam tam olarak nerede ? Virüs bitince eyüp sultan , sultan ahmet yapmayı düşünüyorum oraya da uğrarım 😓
mikelenjelo35 Cici Sifasiz hastalık Birine muhtaç olmak,minnet etmek İftiraya uğramak Cahile kendimi ifade edememek Somut anlamdada yüksek bı yerden dusmek
Selenay Cici allahtan baika kimseden korkmam ve hiçbişeyden ama evladım doğduktan sonra onun kılına zarar gelmesinden dahi korkar oldum ❤️
Deletedmom819 Cici bir tek allahtan çok korkarım. En çok hangi olaydan korktum. Hatırlayamadım😲😏🙆🏽♀️
Canan06 Cici Evladıma bisey olmasından korkuyorum allah kimseyi yavrusundan ayirmasin evlat acısı yasatmasin
Esiladuru Cici bu yasima kadar hic birseyden korkmuyordum taa ki anne olana kadar şimdi ise bana yada evladima birsey olur diye korkuyorum bana birsey olsa evladım annesiz kalir diye korkuyorum bu düşünce beni cok yıpratıyor Rabbim hepimize once saglik sonra huzur versin gerisi boş
yldrm986 Cici birine muhtaç yaşamaktan, yatağa bağlı olmaktan , oğlumu başkasının büyütmesinden çok korkuyorum.Kisi olarak kimseden korkmuyorum Allah a şükür 🙏🏻
Pelinn Cici umutsuz kalmaktan korkarım sanırım umutlanacak bi yarın yoksa herşey anlamını yitirir…🌈☀️
Deletedmom265 Cici yalnız kalmaktan mezarda da dirildigim zaman oradada yalnız olmaktan ve karanlıktan 😓 ek olarakta Oğlum Eşim ve Aileme zarar gelmesinden coook korkarım 🙄