yldrm986 Esra0102 canım bu dönemde bir tane bile zor, 15 aylık oğlum kaç gündür eve kapalı yazıktır günahtır, gelecek düşünemez hâle geldik, günübirlik yaşıyoruz ne olacağımız belli değil,2 çocuğun var bence düşünme,çok zor çok…
Deletedmom381 Esra0102 erteleyin derim. Pencereden burnumuzu cikartmaya korkuyoruz şu günlerde malum 😷
Deletedmom114 Doğum yaptığım ilk aylar bu ilk ve son bitti daha da yok derdim 🐘 gerçi şimdi de değişmedi fazla,nasip 🌵
Alpkerem Esra0102 benim iki tane ilkini doğurdum çok zor bi bebekti yok dedim yeter bi tane aradan seneler geçti kardeşsiz olmaz dedim ve 9 sene sonra ikinciyi doğurdum bu kızımda beter yinede çok şükür iyiki olmuş ama çok zor anne olmak yinede sizin kararınız maddi manevi yetebilecekseniz düşünün
Esra0102 Alpkerem maşallah Allah bağışlasın ama baya iyi sabir varmış sizde helal aslından hiç düşünmüyordum ama nasıl olduysa bir şekilde girdi aklıma
Esra0102 Alpkerem yok yaa vazgeçtim gerçekten kolay değil ya haklisinjz ama çok güzel yanlarida var ilerde birbirlerine destek olmak geniş aile olmak ama kolayda değil tabi
Alpkerem Esra0102 evet ilerisi için güzel tabi birbirlerine hayırlı kardeş olurlarsa kimi dışa gidiyor kimi kardeşler arayıp sormaz iki çocuğuz İçin hayırlı olsunlarda birbirlerine yeter
Ikram Esra0102 vlla abim ablm var abim ne arar ne sorar evlndktn snra. bnce anne baba ölunce cogu dusman oluyor 2 cocuk guzeldr dye dusunuyorum.
Yavuzselimm Ayy benim oğlumda 9 buçuk aylık 2nciyi yapma aşkı geldi niyeyse çok akıllı bir bebekmiş gibi bide doğumum çok kolay hamileliğim çok kolay geçmiş gibi düşünmeye başladım eşime bi söylesem affetmez hiç direk tamam der o yüzden içimde saklıyorum bu isteğimi nereden esti bende anlamadımmm bir türlü. Ama şu zamanda 1 taneyi bile nasıl koricağımı düşünüyorum sürekli kafayı yemiş durumdayım o yüzden olmaz 😔
Esra0102 Yavuzselimm bacım aynı durumdayız ama senin bebiş daha çok küçükmüş bence 3 yıl ara vermek gerekir hamileyken diğeriyle ilgilenmek çok zor bakma benim yine üst katta kaynanam görümcelerim yardimcilarim var
Esra0102 Ikram ya bizde hem benim kardeslerimle aram her yönden çok iyi Alalhim esirgesin ölürüz birbirimize eşimin ailesinde çok vefakardir o yüzden öyle düşündüm ama dediğin gibi hayırsız olanida var tabi
Yavuzselimm Esra0102 Bende yok olsunlar da istemezdim zaten 😃😃 3 yıl çok ya 1 buçuk 2 yaşına gelince düşünüyorum
AselKubra24 Benimde 23 aylık bir kızım var 2. Çocuğu düşünüyoruz ama buradaki arkadaşlar haklı olarak virüsten dolayı erteleme fikrini verdiler ama bilmiyorum çok istiyorum 2.çocuğu
Esra0102 AselKubra24 güzel dusunmussunuz ama sizde benim gibi şimdi değil ya biraz erteleyelim en azından şu felakatler bitene kadar erkadaslarin dediği gibi artık özgürce dışarda oyun oynayamiyor cocuklarimiz