Yaseminkoltuk24 Bebeğimi gece uykusuna asla yatıramıyoruz uykusu var ama uykuya direniyor yaşayan varmı
Banumete Yaseminkoltuk24 çok yoruluyor olabilir gece uykusuna geç yatırıyor olabilir misin ? Günde 3 yapması lazım gündüz uykusu 3.5 yada 4 saat olmalı ve en geç akşam 8 de gece uykusuna yatmalı
Katipmoms Benimde kızım 17 günlük gündüz cok sakin doyurmak için zor uyandırıyorum ama aksam 10 da bir basşlıyor uyuyor kucakta yataga gelince uyanıyor cok uykusu var ama uyuyamıyor anlamıyorum bende 😢
Oflu61 Yaseminkoltuk24 o dönemde olabiliyor bende uğraşmıştım bi ara yeni beceriler huylar ediniyorlar zamanla düzelecektir
Rainbowpath Yaseminkoltuk24 21:30 çok geç bi saat. En geç 20:00 da uyumuş olması gerek. 19:30 da odasına götürüp ışığı minimuma alın veya kapatın tamamen. Karanlıkta emzirin sallayın vs
Banumete Yaseminkoltuk24 en son gündüz uykusu 17:30 da bitmeli ve gece uykusuna 20:00 gibi yatırmalısın mesela 17:00 de uyandı gündüz en son diyelim 19:30 gibi gece uykusuna yatırmalısın 17:30 dan sonra kısada olsa uyutursan gece uykusuna geçmekte zorlanır gündüz kısa kısa 4 defa yada 3 defa yapıyorsa yetiyordur
Yaseminkoltuk24 Banumete uyku saati getirmem gerek şimdi yatıyorum ya gece çok sık ağlayarak uyanıyor uykuya geçirmek çok zor