Husnemahir Merhaba kizlar annem 1 haftadr cekior bu derdi menapozla mi alakali bilmiorm doktorada gidemiorz vajina ici deilde üst yani idrar yapilan yerde yanma batma ve kasinti varms bu nasil geçer. Merhem vs bilior msnz tecrube eden var midr ??
Esenn13 Husnemahir Bol bol su su su su 🙄 İdrar yollarımda ki enfeksiyondan dolayı çocukluğum boyunca hatta gençliğimde bile çok zor çektim. Ta ki hamileliğim de bol su içmeye başlayana kadar. Ne zamana su içmeye başladım o zaman ne kaşıntı ne yanma hiç bişey kalmadı. Ama öyle bi iki bardakla olacak iş değil. Saat başı bi şişe su bitiriyordum. Tabi 10 dk da bir lavaboya ihtiyacı ama bence değer çünkü kaşıntı çok kötü 😩 Şuan alışkanlık oldu. Günde üç şişe su bitiriyorum.
Yigitahmedim bahar-gunes ben yaptım sürekli geçirmiyor kaşıntı tekrar başlıyor 1 gün sonra bana doktor söylemişti ama faydası olmadı
LeylaNur Husnemahir idrar yolları enfeksiyonu, mantar olabilir. Beyaz süt kesiği döküntüsü yada akıntısı var mı? yanma dışında başka belirtisi neler, ateş mesela?
Zeytin_cekirdegi Husnemahir canım idrar yolu enfeksiyonu belirtileri bunlar. Bende bi hadçftadır çekiyodm bugn rahatladım antibiyotik vermişti doktr o geçirdi.
bahar-gunes Husnemahir yok kız benimde öyle ydi ılık suya az döksün yikasin çok rahatlıyor geçmiş olsun annemize😊
Sezgin Husnemahir vajina içi değil de idrar yapılan yer olduğu için büyük ihtimal idrar yolları enfeksiyonu olmuş anneniz. Bende de çok oluyor bu durum. Bol bol bol boool su içsin bir de eczaneden idrar yolu iltihabı için ilaç alsanız çok iyi olur. Hiç olmazsa tanıdıl bir doktor ilaç yazabilse daha çabuk atlatır. Çok geçmiş olsun
Alya2402 Husnemahir eşim kızım da mantar olduğu zaman travozal almıştı eczacı arkadaşından babannem senelerdir ne yazıkkı yanma ve kaşıntı derdi vardı ne kullandıysa geçmedi travozal kullandığı dakika çok iyi geldi doktora danıştı mantar olabilir kullanmaya devam et iyi geldiyse dedi ama o gün bugündür kaşıntı derdi bitti
bahar-gunes Yigitahmedim yanı benimkisi geçti tabi çok şiddetli ise bir doktor tarafından uygun krem veya hap kesin çözüm olabilir .