TalentedMom Merhaba Anneler; Bebeğim 47 günlük Sab simplex gaz damlasını 3 damla biogalayı da 5 damla veriyorum Sab simplexin reçetesinde emzirilen bebeklere kaç damla verileceği yazmıyor eczacı 3 damla demişti doğru mu veriyorum siz kaç damla veriyorsunuz?
Merveazra TalentedMom sab simplexi 2 aylikken kontrole gttigimde doktor gunde 3 kere 10ar daml demisti ve cidden ozaman rahatlamistik. 3 damla cok az canim iyi gelmez ki 30 damla verebilirsin bence gunde.
Nazlalya TalentedMom biogay günde bir kere 5 damla. Sab simplex 3 defa 10 damla ben aman aman bir faydasını görmedim uzun süre kullandım
Merveazra TalentedMom 3–5 damlayla faydasini goremezsiniz tecrubeyle sabit. Zaten bitkisel bir damla yine doktorunuzada danisin tabi ama 10ar damla vermelisiniz ki iyi gelsin. Her doktorda farkli birsey soyluyor ilk ay kontrolune farkli doktora gttim damla verme dedi kullanma hicbirsey gecer dedi cocukk aglamaktan yerinde durmuyordu sonra kendim 5er damla veriyordum sonra doktor 10ar damlaya cikarinca rahat ettik valla
Pispispis_06 TalentedMom merhaba bize de daha 1 aylık olmamıştı verdiğinde günde 4 defa 4 damla demişti öyle vermeye devam ediyorum bazen unutunca 5damla veriyorum bir şey olmadı çok şükür. Ama 30 damla falan çok geldi bana ne biliyim doktordan doktora değişiyor galiba.
Dudus TalentedMom bnm kızım da 4 aylık günde üç kere 12 damla veriyorum 3 damla çok az artırabilirsin bence