KuzeyinAnnesii Allahım köpürmeyen mama diye aldım bu seferde bebeği doyurmuyor çok sık acıkıyor allahım böyle bi sprun yaşayan varmı bulamıcam heralde 6 aydan sonra mamayı keşke şu evolvia ac yi hep kullanabilsem ya
Denizmelisa KuzeyinAnnesii bugün hippi değiştirdim benim kızımıda doyurmuyordu şimdi bebelac aldım ilk defa verdim içti inşallah devam eder. Mamanın köpürmemesini istiyorsan kaşıkla karıştır ben şimdi öyle yaptım
shdemir KuzeyinAnnesii Hipp kullaniyorum ben cok memnunum. Sindirimi kolay oldugu icin kolay acktırıyo olabilir belki ama gaz ve kabızlık acısından mükemmel
Ayseee12_ KuzeyinAnnesii ebrukaracacan benim oğlumda bir yasina giricek bana gelir ama eve baskasi.geldiginde onlara gider hatta tanimadigi bir insan gelsin yebi biri diye daha cok seviyo bende merak ediyorum normal.mi
Hanukasi Bende hipp combiotic kullanıyorum çok memnunum anne sütüne yakın bir devam sütü evet kısa sürede acıktırıyor normalde devam sütleri uzun süreli tokluk veriyor ama hipp’te anne sütü gibi kısa süreli oluyor tokluk