Hanis Güzel anneler bebeği tüylü doğanlar varmı aranızda biz gibi 🤭🙂🙂 kulaklarmzdakiler döküldü az kaldı ama sırt omuz bölgesinde ve alnında hala var 3 aylık oldu dökülüyor mu sonra
Prensesannesiii26 Hanis tüylü kalıcak bu çocuk diye tek düşünen ben değilmişim 🤣🤣 ama döküldü canım şuan sekiz buçuk aylık ve döküldü hepsi 🤣🤣
26082014 Hanis oğlum doğduğunda o kadar kıllıydıki kulakları alnı çok fenaydı şuan 10 ay 20 günlük kalmadı 4 aylıkken omuzundakiler kulaklrndakiler döküldü alnıda yavaş yavaş döküldü
Daghandogukan34 Hanis bnm iki oglumda resmn bıyıklı dogdular doktorlarimiz bile dogumda erkek oldugu uzaktan belli dediler biyiklilarim bnm ya bide anlinda var iki oglumunda dert etmedim hic aslinda dökülür kalir hamilelik te cok seftali yedim galiba ondanmi oldu😂😂
Keremozaninannesi Hanis 16 aylik hala dökülmedi sanirım biraz tüylu olacak bizim oğlan hiç bana çekmemiş 🙄😂
Prensesannesiii26 Hanis dökülür dökülür telaslanma ben çok korkmuştum bu çocuk büyüyünce heryerine agdami yapcaz diye bile düşünüyordum 🤣🤣🤣
Hanis Daghandogukan34 Seftaliyle alakası yok sanırım canım çünkü hamileliğimde sırf bebişim kıllı olur diye ağzıma şeftali sürmedim ama kıllı oldu 😃 demek ki batıl inancmis
Berdemal Hanis benim kızım da öyleydi yüzü aknı kulakları vücudu hep kıllıydı yüzü döküldü ama şu an 18 aylık vücudu kıllı hala ama çok taylı görünüyor bence😊