Cigdemduruazra Arkadslar dogumdan sonra iki ayak parmagimda tirnak batmasi oldu ve vok canim yaniyor virusden dolayida doktora gidemiyorum benim gibi madur olan varmi😭
Remef- Cigdemduruazra canım ne sen sor ne ben söyleyeyim ayağım o kadar kötü ki resim atmayı bilsemde resim atsam
biryazmasali Cigdemduruazra benm doğumdan önce de vardı senelerdir var her ay düzenli pedikür 1 aylık rahatlama doğumdan sonra daha hızlı çıkıuor 1 ayı bile bulmuyor😌
esraesram Cigdemduruazra bende de oldu ufacık çarpsa ucu kan topluyor gibi podoloji merkezine gittim bir kaç seans batan yerleri aldılar fakat halen devam ediyor şuan gidemiyorum baticon banyosu yapıp antibiyotikli krem sür dediler ama düzenli yapmadığım için coştu yine
Remef- Cigdemduruazra her iki baş parmaklarımda var eczaneden kara merhem aldım önce oksijen ile temizleyip batikon sürdüm sağ ayağım geçti denecek kadar az kaldı ama sol ayak parmağım hala devam ediyor biri vurunca biyere vurunca ter bile atıyorum acıdan
Cigdemduruazra Remef- bende ole yapiyom batikon suruyorum ama bazen carpinca bayilicam gibi oluyom acidan
biryazmasali Remef- yani benim hep var yaptrmazsam duramıyorum batığı çok iyi alan biri olması lazım kesinlkle en azndan Bi kaç ay rahat ediyorum gerçi şuan kaldı kapalı heryer yorgana değsem acıyor
Yes-aslan Ya kızlar benimde doğumdan 1 hafta sonra oldu ara ara oluyo mahfediyo ağrısı beni her iki parmağım bi anda oluyo bi yere çarpınca içim gidiyo elimle bile dokununca ağırıyo