Eşimi kayın pederim şehir dışına götürdü araba almaya şimdi zamanıydı sanki eşim tek erkek iki kız kardeşi var herşeye o koşuyor başları ağırsa kocamı çağırıyolar altlı üstlüyüz bide kaçma fırsatında olmuyo yanlız kalmak istedim evde görümceleri yukarı yollıcakto istemiyorum gardıyan falan dedim sonra anası da gelicek vırvır herşeye laf etcek sonra büyük görümcem bu gece sende kalabilirim diyo sanki çağıran var hiç vebam vermedim gelir mi bilmiyorum kocama da kafamı Dinlicem kimseyi istemiyorum dedim.bıltım artık bir gün evde durmuyor hafta içi işte hafta sonu babası nereye sürüklerse oraya işim benim diyo severek gidiyo hafta sonu babasıyla çalışıyo dükkanda bize vakit ayırmıyor bende evde sıkılıyorum kızları çağır yukarı diyo onlarla ne konuşcam kafa dengi değil hiçbiri bıktım böyle yaşamaktan bi yere gitsek peşinize takılıyolar neymiş evde sıkılıyolar mış kocaman insanlar çıksın gitsinler ben mi doğurdum onlarıda k.bakmayın arkadaşlar çok doldum anlatacak kimsem yoktu buraya dökmek istedim içimi her zamanki gibi :(((((