Oykummmmm Anneler 10 aylik bebegim var hamileyken troit ilacini mutlaka kullancaksin demisti doktor yanlis hatirlamiyosam dogumdan sonra da ilaca devam etceksin demisti ama emin olamadim. Aranizda emzirirken troit ilaci icen var mi devam ediliyo acaba?
Gkhnn71 Oykummmmm evet ben devamli 100luk iciyorum hic bir sakincasi yok doktorunuz devam dediyse devam edin
Yamur Oykummmmm bende hamileyken kullanıyordm doktorum doğumdan sonra kullanma dedi 1 ay bekle sonra tahlil yaptır. Ama virüsden dolayı hala gidip tahlil yaptıramadım 🤦♀️🤦♀️
Hivdamm Oykummmmm bende gebelikten öncede kullanıyordum gebelikte kullandım emzirirkende kullanılabilir ömür boyu da kullanacam troid hastasılarının kendi kafalarına göre ilacı bırakmaları var çok yanlış
Oykummmmm Gkhnn71 25lik benim hamilelikten once dahiliye doktoru omur boyu icceksin hic birakma hasimato var sende dedi. Hamileyken doktor dogurunca da devam demisti galiba onu tam hatirlamiyorum iste malesef
tarcinkokusu14 Oykummmmm benimde eşim öyle ömür boyu kullanması gerekiyor çok üzülüyorum sizde de kaş ve kirpik dökülmesi oluyormu peki ?
Gkhnn71 Oykummmmm ben hipo troid hastasiyim ben 10 yıldır ilac kullanıyorum Benimkide ömürlük tiroid hastalarında bazıları bir müddet kullanınca bıraktırıyor lar Ama bazıları Bizimki gibi Ömürlük olanlarda devamlı kullanmak zorunda işlevini yerine getirmediği için dışarıdan ilaç takviyesi yapıyorlar bunun da yan etkilerini araştırmış sındır Ben 10 yıldır kullanıyorum hiç Ara vermedim Sağlık olsun rutin bir şekilde Kan Ver arada bir ölçüdür
Kucukanne Kullanılır ama arada gidip tahlil yaptırmanız iyi olabilir çünkü değerler değişebiliyo ve değerlere göre doktor mg mını ve dozunu değiştirebiliyo
Dudus Oykummmmm evet kullanıyorum bende dopumdan sonra bıeaktım kızmıştı doktorum 40m çıkana kdr kullanmamıştım yeni tahlil yaptı yeni ilaç dozu ayarladı cenaze düğün olsa bile bırakma dedi