Selinsu 2 aylik bebeğime dunden beri hipp mama veriyorum dün hem alttan hem ustten gazini iyi cikariyordu bugün cok kıvranıyor sadece ustten gazini cikardi. Kakasida koyu kivamli pütürluydu normal mi acaba bilemedim🤔
Yegino Selinsu mama kullanımında kaka biraz daha koyu kıvamlı olur bu normal diye biliyorum ama gaz konusuna bi şey diyemicem 5 ay 29 günlüğüz 1 haftadır hipp mama kullanıyoruz bi sorun yaşamadım 🤷♀️
20152020 Selinsu hipp combiotic kullanıyorum ben. Çok memnunum. Suyu biraz fazla koyarsanız daha iyi olur ben 60 cc su 2 ölçek mama yerine 70 cc su 2 ölçek mama yapıyorum yani 10 cc su fazla koyuyorum ki mamayı daha rahat sindirsin. Eğer suyu fazla koymayacaksanız da mamadan sonra bebeğinize biraz kaynamış soğumuş su verin. İlk zamanlar sarı içerisinde pütürler bulunan kaka yapar bebekler. Bazen sıvı olur bazen katı kıvamı farklı olabilir. Uzun süre kaka yapmadığı zamanlarda katı kaka yapabilirler. Kaka Yeşil olmadığı veya içerisinde pembelikler kırmızılıklar olmadığı sürece korkmanıza gerek yok.
Ayce_1999 Selinsu evet canım normal bizde 6 buçuk aylıgız hip kullanıyoruz kabız olmadıgı sürece sorun yapma birde mamasına zeytin yağ koy ki kabız yapmasın ben hep kattım ek gıdaya geçince kabızlık oldu sadece
Selinsu Yegino ağlamıyor ama kıvranıyor sanki gazini cikarmaya calisiyor ama yapamiyor gibi karin agrisi varmis gibi
Edefne Benim bebeğim 11 günlük hipp mama kullanıyorum kakası biraz pütürlü ama başka türlü nasıl olması gerekiyor onu da bilemedim 🤷🏻♀️ Gaz sorunu yaşadığını düşünüyosanız farklı bi mama denemelisiniz bence, her mama her bebeğe iyi gelmiyodur belki 🤷🏻♀️
Mervedog 20152020 yeşil kaka neyi gösteriyor geçen akşam bebeğim yaptı bir kez biz üşüttü diye yorumladık sonra bir daha olmadı gerçi
20152020 Selinsu biz sma ve aptamil kullanırken çok sıkıntı yaşadık. Hipp te kızım hiç sorun yaşamadı. Bio gaia damlA kullanıyoruz Bağırsak florası düzenleyici Ama diğer mamaları yerken de kullanıyoduk yinede kabızlık yaşadık. Hipp değilde mama+meme gidiyorsanız belki sütünüz gaz yapmıştır. Lavaboya sokun bebeğin karnına ılık su tutun Sonra yağ ile masaj yapın karnına ve ayaklarının altına çıkacaktır gazı. Ben öyle yapıyordum çıkıyodu. Kiraz çekirdeği torbası varsa o da iyi geliyor. Herhangi bi damla kullanıyo musunuz ?
Selinsu 20152020 evet gaz icin nurse harveys colex ve biogaia kullanıyoruz 1 buçuk aydir. Bunlar fayda etti her turlu gazini rahat cikariyordu bugün hic alttan cikaramayinca kıvranınca ondan mamadan mi acaba dedim
Yildizhan Selinsu ben hippten memnun kalmadım değiştirdim doyurmadı değiştirdik şimdi memnunum aptamil veriyorum
ttaazzeaannee Selinsu benimde bebeğim 2 buçuk aylık bir aydır hipp kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ben büyüdükçe gaz sorunu kaka sorunu düzens giriyor 🤷♀️
yavuzunannesi2020 doğumdan itibaren aptamil kullandık ..gaz sorunu başlayınca aptamilin gaz ve kabızlığa karşı olan mamayı kullandık.. şuan 1 haftadır hipp mama kullanıyorum memnunum