Ysf 13 günlük bebeğim Sütüm çok yok ama Emince geliyo hissediyorum. Ağzına alırken tam ısıramıyor memeyi sinirlenip ağlıyor. Ayrıca memeyi tutunca erkenden bırakıyor bir kaç kez mama verdim biberonla . Ana bını da yapmak istemiyorum, her türlü pozisyonu da deniyorum ama ne yapmam lazım çok üzülüyorum kızlar
Minnakkk Ysf bas parmak üstte dıger parmaklar altta olacak sekılde destek verın emzırırken c seklınde olacak yani. Bas parmağınızla burnunu kontrol edın nefes alıp verısını burun cok onemlı belkı de burnu tıkalıdır ve nefes alamıyordur emerken o yüzdem bırakıyor olabılır. 6 ay benekler sadece burnundan nefes alıyormuş cok şaşırmıştım duydugumda
Esiladuru Ysf meme ucunu bebegin burun hizasindan agzina dogru indir bebegin agzini actiginda tumuyle tutturmaya calis benim kizim 34 gunluk hala tutamiyor ucunu tuttugu icin goguslerimin ucu hep yara aciyor emzirirken canım cok yaniyor
MerveErginal Ysf benimde meme ucum belirgin değildi hatta ememediğimiz için sarılık olmuştuk hemşire bana aventin silikon göğüs ucunu önermişti 15 gün kadar onunla emzirdim sonra kendi alıştı bıraktık tavsiye ederim rahat edersin
Barismehtap Ysf belki de mama istiyodur biberondaki gibi gürül gürül,ben mamayı göğsüme damlatıp öyle tutturuyodum ki bende göğüs ucu yoktu nerdeyse ,bi de enjektörle göğüs ucumu çıkarıyodum mama damlatmadan önce
Sultn34 Ysf memeni verirken ince tutup agzna ver hemen tutuyo ozamn bnmde tutmuyodu oyle yapyorm tutuyo cok sukur ceke cekede sut getirir hc uzulme
Ezgikeyy Sakin pes etme, mamayı biberonla değil Kasikla ver Bebek biberona alışır. Meme ucun cok belirgin değilse meme ucu çıkaran aletlerden yardım al, silikon meme uclari var onları kullan ama biberon verme canim. Sabırlı ol, bebeğin ağladığında onu sakinleştir ve tekrar memeni ver. Özellikle geceleri dene, uyurken daha kolay emer. Emin ol sut var ve Bebek emdikçe çoğalacak. Kim ne derse desin. Sürekli memeni ver her ağladığında memeni ver, elbet pes edip alacak memeyi merak etme. Doktoruna danışarak yavaş yavaş mamayı bırak bir de. Allah yardımcın olsun🙏🏼
Ricitos Canım bunu biberona alıştığı için yapıyor. Kesinlikle kaşıkla ver mamayı. Aynısı benm başımda. Hergün memeyi vermek için cebelleşitiyorum