monna Merhaba arkadaşlar. Sonu şaşırtan, vay be dedirten ve izlerken keyif alacağım bir film tavsiye eder misiniz? Çocukları uyuttuktan sonra eşimle izleriz belki 😇 korku istemiyorum. Gerilim favorimdir 😎 şimdiden teşekkürler ☺️
Esracm monna hic birinin adini hatirlamiyorum inan 🙈 youtube da film ve filimler adli sayfa var film ve dizi oneriyornoraya bak istersen
Kusananne Ceset, akıl oyunları, anestezi,öldüren sis,kimlik,sihirbaz, diğerleri, ben kimim süpriz sonlu filmlerin hepsini izlemişimdir neredeyse bayılıyorum böyle filmlere 🙂
Kuzey-41 Kusananne ceset dediginiz yapimi yıl kaç bulmasi kolay olsun belki baska ceset diye filmlerde vardir yada oyuncular kim
Kusananne Bengisu_dunya zindan adası da çok güzel fakat sonu biraz karışık. Sonunu anlamak için iki kere izledim. Aşırı dikkat gerektiren bir film
Zeyneb_rima Selma66 ay hayır 😅😅🌷 ben izledim yarıısında miğdem kalktı bası zahneleri zaten iğrenç hele yemeğe saldırmaları 🤤🤤🤤
Deletedmom145 Emirin_Annesi02 Zevkinize hayranim👏👏👏👏1 kere izlemişim pişman deģilim.Herkes anlayamiyo bu filmi.
monna ArzUmut izledim teşekkür ederim ☺️ böyle eski kült sayılabileceklerin hepsini izledim. Özellikle son 4 5 yıldaki filmlerden vardır izlemediklerim 😊
Teachermom monna Nicole Kidman Uyuyana Kadar kesinlikle izlemelisin super gerilim sonu da cok cok farkli.
Serene Teachermom Onun ilk kitabını okumuştum,okuduğum en güzel kitaplardandı.Filmini de çok güzel yapmışlar kesinlikle.
monna Teachermom evet süperdi 👏🏻 Tam da bu tarz seviyorum. Görünmez adam ve gone girl de böyle. Bir de evimdeki düşman. İzlemediyseniz tavsiye ederim 😇