Kizlar merhaba.
Dun geceden beri oglumun atesi var. 7 ay 11 gunluk. Kulagini tutup cekiyo agliyo kulaginin ordaki saclarini cekiyo. Huysuz gobekten asagisi soguk ama gobekten yukarisi sicak. Kafasi cok sicak. Boynu gıdığı sicak koltuk altida sicak. Surekli ılık bez koydum. Onu koyunca cok agliyor ama. Calpol verdim dustu gece yine cıktı. Bu arada dişten suphelendim bikac gundur boyleydi. Bugun 5. Gun falan. Alttan iki tane cikti dişleri simdi galiba ustten geliyor. Tam anlayamadim biraz şiş kızarık gibi. Usuttugunden şüphelendim ama virus sebebiyle zaten biyerede cikamadik evide sık sık havalandirirm. Biseyde yemiyo bazen memeyi bile istemiyo. Aglayarak uyaniyo :( şakakları genelde 37 37.5 37.7 38 e kadar çıkıyor. Kaşlarının üstü 37.5 civarı. Alnı 37.5 a kadar cıktı. Yine calpol verdim. Bez koydum. Ilik suyla yikadim ama fayda etmedi. Dun dişten dolayidir diye tetagil aldirdim esime ondan sonra oldu. Yan etkisi yok diyor ama var midir bilmiyorum. Sadece 1 şase vermiştim. Napmam lazim düşmüyor bu ates. 😭