Kubraaaa Bebeğimin karnı tok gazınıda çıkartıyorum bezinide değiştirip uykuya geçiyoruz uyuyor 10-15 dk sonra tekrar kalkıyor derin uykuya dalana kadar 3-4 kez aynı şeyi tekrarlıyor ne yapabilirim
Meryem Kubraaaa karnına ve sırtına bir güzel masaj yap canım veya istersen süreler dualar oku özellikle uyku duası varmış araştırıp okuyabilirsin 😇
Kvldn Kubraaaa anne karnındaki sesi dinletin (kolik sesi ) birsürü uygulama var buna dair uçuş moduna alıp dinletin cok faydasını göreceksiniz Sleepbaby uygulaması fön sesi favorimiz
Kubraaaa Meryem teşekkür ederim çok dua okuyorum evet ama karnına masaj yaptığımda ağlıyor genelde çünkü aynı zamanda birde tuvaletimizi yapamıyoruz çok sancısı var ortalık inliyor diyebilirim
Kubraaaa OzlemGelen OzlemGelen hayır yatağına bırakıyorum ama çok ağlarsa eğer ya kucağımda yada ayağımda sallıyorum maalesef 😔
OzlemGelen Kubraaaa sallanarak uyutulan bebekler kalitesiz ve kısa uyurmuş çünkü geçici süre baygınlık geçiriyorlarmış sallandıkları için
Meryem Kubraaaa o zaman bacaklarını karnına doğru yavaşca it bırak bunu kaç kere uygula çok rahatlaycaktır bizde de aynı sıkıntı oluyordu ebemizin anlatımıyla yapınca düzeldi