guven bebegin memeyi cekistirmesinden ısırmasindan dolayı memenin kahverengi kısmındaki damarlar sert bir sekilde ortaya cikti dügümlenmis gibi ve cildim yaraymis gibi inceldi cok acıyor emziremiyorum ne yapmak gerekir
ElifkonunAnnesi Eğer bir ay falan dayanabilirsen sonrasında göğüsler alışıyor geçiyor, lansinoh kremle atlattım ben. Dişi mişi yok ama damaklarıyla ezip kafasını yana çeviriyor çok can yakıyor 😔 dayanamam dersen göğüs kalkanı alabilirsin işe yarıyor diyorlar
guven ElifkonunAnnesi ben de ayni kremi kullaniyorum da nefesim kesiliyor emzirirken dunden beri zor dayaniyorum valla 😔
Adasmomy Slm arkdaşlar bende öyleyim cuma günü doğum yaptım inanılmaz canım yanıyor resmen parçalandı uçları e bebekten göğüs kremi almıştım ama çokta güvenmedim ona zaten işe de yaramadı lanolin denen kremi aldım bugün sürdüm bekliyorum inşallah yararı olur ama inanılmaz pahalı parmak kadar tüp 55 tl bugün aldım bugün biter herhalde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ElifkonunAnnesi guven evet öyle oluyor ama bir süre sonra alışıyor meme uçları, sonra da yavaş yavaş geçiyor 1 ay falan dayanmak lazım malesef 😔
Oceann Bende 12 gün oldu lansonih krem bepanten hametan madecasol göğüs kalkanı silikon uç e vitamini kullanmadğım kalmadı daha yeni geçiuor gbi yani veriyorum acıyo sonrasında uyuşuyo buna razıyım yoksa emzirmek her çekişinde işkence geliyodu
guven Oceann bana da iskence gibi geliyor ama bebegim icin katlaniyorum keske bi cozumu olsaydi hemen iyilestirecek