zeynepiremnur01 4 yaşında kızım var 1 yaşında kulagını deldirdm kuyumcuya ama manyak adam birisini düzgün delmiş birisi biraz aşşa da 2 senedir ona küpe takmıyorum hala kapanmamış kapanır mı acaba
Sevgilimmm zeynepiremnur01 ben şöyle söyleyim küçükken annem kulağımı deldirmiş ilkokula giderken de küpem düşmüş kaybetmişim. Altın olduğu içinnde başka takmamış annem lise son sınıfa kadar hiç küpe takmadım denemedim aklıma dahi gelmedi kapalıdır diye. Sonra bir hediye geldi küpeleri deniyim dedim bir baktım kulağım kapanmamış😀😀 saçma gelebilir ama cidden yaşadım ve şok oldum. Bilgisi olan anneler yazar size
Serene zeynepiremnur01 Bebeklikte deldirilen delikler kolay kolay kapanmıyor.Çocuklukta yıllarca küpe takmama rağmen kapanmadı.ama genç kızlıkta deldirdiklerim bir süre takmayayım kapanmaya başlıyor.
nazo58 zeynepiremnur01 kapanmaz canım… ben yeni doğduğum da daha yaşıma girmeden delmişler hala duruyor… çok fazla değilse kullan benim kızınıda eczanede daldırmıştım biri biraz aşağıda ama cok-da sorun degil
nazo58 zeynepiremnur01 yok kuzum korkma olmaz bi şey… nedendir bilmiyorum ama bebeklikte delinen kulak kapanmıyor sonrasında olanlar kapanıyor değişik yani…
Naile_12 Benimde sag kulagımı annem cocuukken delırmıs ama baya asagıdan dedıgı ıcın ust kısmına annem bır daha deldırmıs sag kulagımda ıkı delik var kapanmıyor malleseef benım kulagımdakı alt kısımdan olan delik hala acık
Damla_K zeynepiremnur01 canım kulak delimi yapan biri olarak söylüyorum o delen kisinin sucu degil kucukken deldirince büyüyüp kulak gelistikce delik yerleri degisiyor biz kesinlikle en azından birinci sınıfa baslamadan delmiyorduk ve onermiyoduk sırf bu yuzden. Ve bebekken delinenler kapanmaz cok zor asırı dengesiz durmuyosa kullan ama rahatsız ediciyse kullanmayın büyümesin delik. İlerde yakınına bir yerine delik acılır esitlenir eski delik de kupeden dolayı gorunmez
zeynepiremnur01 Damla_K yani çok aşırı aşşadan değil ama diğeri gibi düzgünde değil yanı ne bilim kısmet böyleymiş artık yapacak bişy yok