UgurArasinAnnesi Kızlar alıpta temiz kullanan ve satmak isteyen var mıdır acaba ? İnternette çok pahalı ve ne yaptıysam geçmiyor göğüs ucu yaralarım artık çok zorlaniyorum emzirirken 😣
asellina20 UgurArasinAnnesi benim yaralarım geçmişti alttan göğüs kremi sürüyordüm üstüne kapatıyordum geçti çok şükür
Balbocegi UgurArasinAnnesi Silverina 165 TL şuan. Insallah alabilirsin. Bende var şuan kullanmıyorum ama bebeğimin dişleri çıktıktan sonra tekrar lazım olur diye saklıyorum 😑
Allah-Islah-Etsin UgurArasinAnnesi ben aldım ama satmıyorum. İkinci doğumuma saklıyorum. Kullandığım süre zarfında memnundum
Seydameva Eselnef bildiğiniz el yüz havlusunu 2 -3 kat yaptım sütyen gibi koydum sütüm aktıkça havlu nemlendi ve kendi kendini tamir etti bir daha hiç yara olmadı ☺️
Eselnef Seydameva ilk defa duydum. Ben 5 ay çektim… bir daha doğum yaparsam mutlaka deneyeceğim. Teşekkürler.
Gamzeli03 Hepsi burada da 120 idi geçen takip et. İndirime giriyor buradan alsan bile kargosu falan aynı hesaba gelir ve gerçekten tavsiye ederim ben hala kullanıyorum 👏👍
Minnak_mavis UgurArasinAnnesi mü kem mel bir şey gerçekten.4 aydır sağıyorum hiç zorluk çekmedim.mutlaka kullananın ben 2.ye saklıyorum en değerli eşyam dyeblirşmn bu konuda