YunusHocan bizim 3 ayın sonunda son bulmuştı cok zor günlerdi ama geride kaldı şükür geçirmek pek mümkün değil ama ben yaptıklarımı anlatayım bebeği azda olsa rahatlatıyor ayaklarının altını günde iki kez acı elma yagı ile ovuyordum her gün ılık bir duş aldırıyordum artık havalar sıcak günde iki kez bile olabilir kriz anlarında altını acıyordum bu rahatlatıyor gaz cıkarmasıda kolaylasıyor ayrıca sürekli gaz masajı yapıyordum avucunjn içiyle karnını yukardan asagı bastırarak. Ovuyorsun 5 kez böyle ovup sonrasında. Ayaklarını poposuna itiyorsun. Cok güzel gaz cıkartıyorlar bol bol kimyon içmelisin ben kimyon anason ve rezene içiyordjm günde 2 fincan son zamanlarda kesfettiğim pilates topunun üzerinde zıpladığımda sakinleşiyordu Bide karnını zeytinyag ile ovup sıcak havlu koyablrsn zaman zaman bunlar hep azaltan şeyler ama geçiren çözümler değil gaz sancısnun yanı sıra bebeğin dünyaya adaptasyon süreci oldugu için baZen elin kolun bağlı kalıyorsun beyaz gürültüde bebeğini sakinleştirir ben uyuturken acıyordum hala daha beyaz gürültü dinletiyorum bebeğime 🌸 tünelin sonu aydınlık içini karartma o günler geçiyor sonra pamuk gibi oluyorlar seni iyi anlıyorum delirecek gibidydim tuvalate bile gidemiyordum uyumuyordu 17 -18 saat inanmıycqksn ama gerçekten bu sürelerde hep aglıyor mızmızlanıyordu ama hepsi geçti 🙏🏻 Sağlıkla büyüt bebeğini