ShrBakar 02032020 tüm vücudu mu öyle yoksa kafası kulakları mi sadece, benim oğlum ağladığı da çıkıyor sonra düşüyor, ılık suyla duş aldır hafif giydir biraz düşmezse calpol verebilirsin
Deletedmom54 02032020 ilk 3 ay ateş yüksekliğinde evde düşürmeye çalışmak iyi değil ama bizimde ateşimiz genelde 37 ve 37.2 falandır.38 olunca yüksek diye biliyorum.doktorunuza sordunuzmu?
Dreamerr 02032020 bizim o aylarda hic ateşimiz çıkmadı ama doktorumuz 6 aydan önce bebeklerde ateşli havale görülmediğini söylemişti üstünü soy biraz ılık bi duş aldırabilirsin tabi yinede bu konuda daha tecrübeli anneler vardır yanlış bisi de söylemek istemem
Annelikdelilik Çok geçmiş olsun şu an hastanelerin durumu ortada gitmek çok tehlikeli ama doktorumuz bize ilk 3 ayda ateş yükselirse hemen hastaneye gelmemiz, evde düşürmeye çalışmamamız gerektiğini söylemişti.
Kadriyesen 02032020 canım benim oğlum 4 aylık geçen hafta ateşlendi 37.5 38 gibi bizde çok korktuk .. virüs nedeniyle hastaneye gitmeyede korkar olduk .. ılık duş aldırdık eşimle sonra geçmeyince yarım fitil verdik gazı vardı . Fitil verince geçer hem altına yapar hem de ateşi düşer .. tam düşmedi calpol verdik 4 saatte bir .. çok şükür şimdi iyiyiz
HungryWolf 38.5 ates sayilir suan cocugunuz hafif sicaklamis sadece ustunu cokmu kalin giydirdiniz veya agladi zorlandimi? Hafifletin ustunu yada bi cam pencere hava aldirin evi yuzunu bi yikayin cocugun.
Busra4509 Takip altında tutun calpol verebilirsiniz. Ama eğer düşmezse bir doktora gösterin. Hastaneye gitmeye korkuyorsanız özel muayenehanesi olan bir doktoru tercih edebilirsiniz (benim aile hekimim bebekler 6 aylık olana kadar ateşi makattan ölçülüyor demişti)
Deletedmom54 02032020 bence bi sorun.ben 38 oldugunda goturmustum bana 3 ay altında bebeklere ateş iyi değil demişti,şuan genelde 37.2 falan.bebeğinizde değişik bişe varmı normalden farklı? İnleme sürekli uyku yada huzursuzluk falan? Normalde kaç çıkıyodu ateşi?
Hunilianne 02032020 bizim doktorumuz üniversite hastanesinde Prof. Anabilim dalı başkanı. Ates38.5 olmadan mudahale ettirmiyor.
02032020 Deletedmom54 normalde 36 /36 buçuk. İnlemesi var ama geceleri uyumadığı için sabahdan akşama uyur hep. Konuşturunca gülüyo altını açtım oynattım sakindi güldü oynadı. Altını değiştirince huysuzlaştı. Genelde uyumak istedikte öyle yapar. Ağlar falan. Aldım kucağıma uyudu