gigibjk Kizlar bugün saglik ocagi monovit d3 verdi 15. Gun basla 3 damla gunde dedi iciren var mi memnun kalan ?
Hunilianne gigibjk bize hastaneden selovita diye bi damla verdiler onu kullandık sonra ocean a gectik
2019drnsu gigibjk dediğinizi duymadım hiç dvit 3 veriyolardı genelde. Zaten onların içeriği iyi olmadığından ocean kullanıyorum ben
gigibjk Melike09 kim etmedi tavsiye? Yetişkin icin saglik ocagi baska d veriyor monovit ilk kez duydum verdiler?
melis_duru gigibjk yan etkisi olmadı, evet sağlık ocağı verdi, özeldeki doktorumuza sordum, o da onayladı
gigibjk 2019drnsu evet dvit ben kendim içiyordum o bebege olmaz dedi bunu verdi ocean kim öneriyor herkes kullanıyor dr mu özel mi fiyatı nedir
Thanim gigibjk içinde paraben(zararlı bir madde) var o yüzden özel bir damla alıp(ocean) kullandık ve devam ediyoruz wellcare ocean gibi markalar daha temiz içerik olarak
2019drnsu gigibjk doktor eğer özel yazdırmak istiyorum derseniz öneriyor zaten içeriği temiz biraz araştırsanız siz de anlarsınız ben 45 e almıştım galiba
Durumevaninannesi Benim doktorumda pedia-D verdi. Sağlık ocağının verdiğini kullanmıyoruz. Doktorum içeriğinin temiz olduğunu söyledi. Bir de sigorta karşılıyor.