Buket_1 2 ay 24 günlük bizimde terliyor 😊birde burnumuz açık sürekli serum sıkıyorum ama hırıltı oluyor burnunda sizce neden
Cansu331 Buket_1 valla biz o hırıltıdan 23 günlükken doktora gittik serum fizyolojiğin damla şeklinde olanı verdi günde 3 kere 3 damla sıkabilirsin dedi hala var günde bi kere yapıyorum peçeteyle sıksık temizlerim 2 gündür sulu mukus var günde 2 kez kullanıyorum damlayı
Cansu331 Cagansen benimki ellerini sürekli sokmasa da bayadır salya çekiyoruz biz sileriz o tükürür nerden bulur o kadar suyu anlamadık 😂
Alpp2020 Cansu331 benimkide 2 ay 25 gunluk benimkide emerken kafasi ates gibi oluyor ve cok terliyor.bi normal hic kafana takma.
Cansu331 Alpp2020 teşekkür ederim banyo yarışından bişey anlamıyorum valla bi kaç saat anca miş gibi kokuyor 🤣 yazın napcaz bakalım
Cansu331 Buket_1 genzinden mideye ordan kakaya gidiyor fark edersiniz dışkısında 😊 kafasını yan çevirip damlatmayıda deneyebilirsiniz ben yatırıp yan çeviriyorum öyle daha geç gidiyor genzine
Sibel_ismet Cansu331 terliyorlar valla hele erkek bebekte daha sık görülüyor sanırım. Bizimki mama sandalyesinde yürüteç te emerken yüzüstü dururken hep ense kısmı terliyor saçları islanıyor Tatlımın 😅😅
Cansu331 Sibel_ismet ne zaman düzelirler acaba 🤣 aman ateşleniyor ondan sanıyordum ama değilmiş demek ki 😊
Sibel_ismet Cansu331 valla ne zaman fuzelirler bilmiyoum ama elitiminde oğlu var 4 yaşında o hala terliyor. Saglikli olsunlar da dert etmeyin ☺
Ebruliolmak Erkek 4 bucuk ay benimkide uyuturken terliyo kolum islaniyo resmen ama sirti ensesi gayet normal belkide bizim tenimiz giydigimiz kumas sicak geliyodur ona bilemiyorum sebebini
Gdkcc Cansu331 3 ay 20 günlük benmkide aynı su oluyor gece uyurkende yani bende az önce post açtım sırtı da su oluyor öksürmeye başladı ne yapayım bilemiyorum bu ter işine 🥺 Ebruliolmak