cnn-48 Bebeğim 8 günlük bugüne kadar toplam anca 1-2 bez aldım dünden beri idrarını yapmadı gece cok az yapmış ebeyle konustuk öğleye kadar bekle dedi hastanede covid varmıs 3 kişi ne yapacağım şaştım kaldım
Annesirintugceuzun cnn-48 Canım doymuyor olabilir mi? Ağlıyor mu sürekli mesela? 10 güne kadar kaka yapmaması normal ama çişi bilemedim. 🤷🏻♀️
Banu_alper cnn-48 gunde ne kadar mama veriyorsunuz en az 5 kere degismek gerekli bizde hep mamayla gittik de mama verince doyuyorsa farki gorursun zaten ayni gunde insallah tek sikinti doymadadir 🤲🏼
0503 cnn-48 canım emziriyosan bol bol emzir sütün az da gelebilir mama veriyorsan da 2 saati geçirme 30 cc benim sütüm azdı emiyo da çişi olmuyordu hastanede dediler sütün doyırmamış die mama verdirdiler düzeldi
cnn-48 Annesirintugceuzun doymuyor diye mama aldık sütüm yetersiz geldi ebe hem süt hem mama yapalım dedi sabah bikere çiş yapmış ama benım bezdeki göstergem hic dolu olmuyor hep yarım ve bı ıkı tane anca alıyorm anca mı alısacak bünyesi ebe yarına kadar böyle olursa mecbur doktora gideceksin böbreklerde birsey olabilir dedi ilk doğumum acemiyim buyüzden
cnn-48 Annesirintugceuzun mama ve sütünü içince kendı uyuyor uyanıyor süreklı emzırıyorum yetersız gelsede birde sütten sonra mama verdım dün birde bugün
[silindi] Annesirintugceuzun hastaneden kaka yapmadan yollamıyorlar nasıl 10 gune kadar kaka yapamması normal oluyor anlayamadım ama ben sımdı. En az 2 kere kaka yapmadan taburcu edılmıyor bebek
Nurbeyaz Bol bol emzirin ya da mama verin çişini yapsın yapsa çiş yapsın diye bebeğe sonda yapılıyor..
cnn-48 Nurbeyaz sureklı emzırıyorum sütüm yetersiz geldi belkı diye mama aldık rahatca uyuyor bı altını acınca uyanıyor ama işte gunde bir bilemediniz ıkı bez değiştiryorum acaba anca mı alısacak
cnn-48 Annesirintugceuzun bilerek gıdemıyorm çünkü ozeldede devlettede covıd vakası var ve korkuyorum buyüzden
Annesirintugceuzun cnn-48 Anladım canım o yüzden önleminizi alın dedim. Birkaç gün daha takip et bakalım. Bence mamadan sonra kalmayacaktır bir sorun. 🤷🏻♀️
Yoncalya19 cnn-48 bencede gitmeyin böylr bi ortamda doktorun numarasını alın veya hastaneyi arayıp görüşün eğer o gel derse gidersiniz
cnn-48 Annesirintugceuzun siz günde ne kadar alıyorsunuz kime sorsam 7-8 diyor ve benimki dünle bugün kaka yapmadı ne yapacağım şaştım kaldım
Annesirintugceuzun cnn-48 Canım ben mama kullanmıyorum. Benim bebeğim 16 aylık şu an ve emziriyorum. Çiş yapmıyor deyince ben direk aç olabileceğini düşündüğümden mama diyorum. 🤷🏻♀️☺️
Limoncicegiiiii İlk 24 saat içinde cis yapması gerekiyor sonra mekonyum denilen siyah kaka yapar iki uç bez sonrası değişiyor anne şutu aldıkça
cnn-48 Limoncicegiiiii siyah kakayı 2nci be 3ncğ gün yaptı hep siyahtı kaka benım sımdıye kadar bugün 8 günlük bebeğim ama idrar 3 kez aldım bezini normalmi millet 7-8 den bahsediyor 😔😔
Limoncicegiiiii cnn-48 idrar derken zaten kaka ile beraber yapıyordur sarı renkte okur kakası idrarı göremeyebilirsniz. Gün içinde toplam 3-4 kez mi değişiyorsunuz?
Tugceeeee12345 cnn-48 böyle devam et önce emzir sonra mama ver düzelir üzülme Allah sütünü arttırsın insallah bol bol su iç havuç bulgur ve dereotu tavsiye ederim