Sevgi1 Glsm28 ıtıraf ediyorum bugün esım evde babası onu bır yere yollayacaktı aksama kadar gelemem dedı bırıne yardım etcekmıs orda burun gun bedavaya 🤣 sonra sabah aradı adam ben sessize aldım telı sonra da sıldım gıttı caktırma 😜
Deletedmom56 Glsm28 eşim evde psikolojiyi iyice bozdu saçını kazıdı. Çok çirkin olmuş hemde çoooook (oh be söyledim) ama ona yok hayatım çok yakışmış diyorum😒
Glsm28 @Aysimaahme Aysimaahmet doğru 😀 Eski sevgilimin eşine bakıyorum sosyal medyada kız taş gibi 😀 ama çirkin diyorum arkadaşlarımla konuşunca 😀
Dsedaa Deletedmom56 hahaaa benim de eşim saçını kazıdı berberler kapalı diye biraz saçını toplamaya çalıştı beceremeyince hep kesti 😂😂
Tosbigim Glsm28 ben küçüklüğümle ilgili bişey yazmak istiyorum ama.. bu mesajlar maillere gidiyor bir yerde kalır.. kimsenin görmesini istemiyorum ama içimi dökmekte istiyorum bilmiyorum..😔 24 yaşındayım.. 14 yıldır saklıyorum
2prematureannesi Tosbigim ayarlardan ayarlarsanız gitmez benimde öyleydi ben profil ayarlarından ayarladım bida gelmedi
bluem Gunah isleyip itiraf diye soylemeyin kizlar cunki bir yerde okumustum allah sizi o gunahinizdan dolayi affeder ama ikinci bir kisi daha ogrenirse o gunahiniz silinmezmis bilgi vermek istedim 🌼🤗
Sariiannee Glsm28 Her gün spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama eşimden gizli çikolata falan yiyorum😂😂Oysa kendim istemiştim kilo vermeyi 😂
selimvegizeminannesi Glsm28 şuan kayınvalidemlerdeyim kahvaltıya inmek istemedim sırf laf dalaşına girmeyelim diye eşimede biraz halsizim dedim oda bunu yedi😂😂