Azrask Kızlar bebeğim tam 4 aylık bir kaç gündür huysuzlanmaya başladı herşeyi ısıracakmış gibi öne atıyor kendini😂 Diş mi çıkaracak acaba yoksa atak haftasından dolayı mı huysuzluğu 🤔
G_ADAN Azrask Dişse anlarsınız salya çok olur. Damakları beyazlar kızarır. Kızım 3 ay 29 günlük. 1 haftadır damakları bembeyazdı bugün baktım daha beyaz 1 2 güne patlayacak gibi öne gelmiş iyce
AslhanDivarc Azrask ay aynı benim kızım yüzün e atlıyor ısırmak için öyle hırslı ki kafa göz kalmicak diye korkuyorum😁 elleri hep ağzında huysuz du da bugün ama hiç salya yok. Benimde aklıma geldi ama salya olmadığı için ihtimal vermedim
Azrask G_ADAN salya var zaten uzun zamandır ellerini ağzına götürüp duruyordu bu aralar kulaklarını yüzünü falan çiziyor anlam veremediğim bir huysuzluk var
Azrask Alyask bencede erken ama ne bileyim ısıracakmış gibi öne atıyor kendini çok komik 😂 parmağımı diş etlerine sürünce rahatlıyor sanki
Papatya 5 ay 2 günlükken çıkardı oğlum. Salyası çok az vardı. Biraz da huzursuzluğu vardı. Ateş falan olmadı çok şükür. 2 dişi var 🦷 🧿 ☺️