Winchester Merhabalar. Bebegim suanda 24 gunluk. Sutum malesef gelmiyor. Sagdigimda 15 cc falan cikiyor. 60 cc mama veriyorum. Fakat mamanin arkasinda bu hafta icin 90 cc diyor. Ben hangi haftada kac cc mama verecegimi nereden anlayacagim. Kafam cok karisik 🙄
Hayriyedeniz Winchester sağdığı.çn zaman az çıkıyor canım sürekli emzir emzirirken sağma makinesinden daha çok emiyorlar ve 60 cc çok 🙃 bizim doktorumuz 1 aylıkken 40 cc demişti ama tine de sen kendi doktoruna danış
Nilikra Winchester canım kilosunu 20le çarp ona göre ver. Benim bebeğim de 13 günlük 3 kilo şuan 40-50cc arası içmesi gerekiyo kiloyu 20 le çarp ddi. Ben öyle yapıyorum hiç sıkıntıda olmadı cok şükür. Zaten doymazsa anlarsın
Winchester Hayriyedeniz emdiginde biraz daha fazla cikiyor saniyorum ama sagdigimda 15-20 cc cikan sut olsun olsun 30 olur oda yetmiyor ki :( 40 cc ile basladik basta ama suan doymuyor 40 verince cok agliyor
Damlaemir Benim 41 günlük bebeğim anne sütü içiyor ayrıyetten mama da 60 bazen 80 cc içiyor anne sütünde doymuyor çünkü mama içince doyup uyuyor
Winchester Damlaemir aynen ben de ayni durumdayim memeyi ancak mama sonrasi uykuya dalmak icin kullaniyor
Winchester Nilikra 20 ile carptigimda 65 oluyor. Normal veriyorum o zaman. Kilo aldikca buna gore guncellerim cok tesekkur ederim :)
Winchester [bilinmeyen] 58 cikiyor zaten 😬 3.250 kilosu. Doktorun onerisiyle 60 yiyor 60 yemedigi zaman agliyor uyumuyor :(
Annnisshhh Kızlar bende hem meme hem mama veriyorum. Mama vermeden önce emziriuorum bazen uyuyakalıyor süt yetiyor demek mi oluyor acaba yoksauyusada mama vermeli miyim