Elifsu60 .Yenidoğan sarılığı vardı 6.gün yattık 18 ile ve 2 gün mavi ışık aldık değerler 11 e düştü taburcu olduk 2 hafta boyunca ölçümler 11 çıktı daha sonraki hafta 14 e yükseldi ve hala 14 doktor virüsten dolayı daha gelmeyin korkulacak durum kalmadı çocuk 1 aylık oldu dedi ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler
Deriko Elifsu60 Elifsu60 merhaba bızde yasadık dogudunda sarılık bır gece. Yattık 15den 7 ye dustu Sobrasında hep kontrole cagırdılar bır aylık olduktan sonra kurtarır dıyorlar ama sarılık genelde beslenmeden alaklı emzırıcem dıye ac bırakma cocugunu mama ver gerekırse kı ben verdım hala verıyorum sutum doyursada bebegım doymuyor vunku gecmıs olsun
Ferhanikra Elifsu60 bizimde öyle oldu canım biz değerimiz 23 olmuştu ta ben 2 saate bir mutlaka karını doyurdum hep öyle öyle geçti bide evde sarı ışık varsa çok tutmamaya çalış biz öyle yapıyoduk 🙈
Koalina Elifsu60 14 korkulacak bir sayı değil biz 16 da idik yatmadık sınırdaydık çok şükür beslene beslene geçti bol bol emzirin
Anneyim2 Elifsu60 bizdede öyle oldu yatmadi ışık görmedi ama korkulacak sayı değil dedi. Sürekli emzir dedi.
Ferhanikra Ferhanikra bize mavi gece lambası alsın dediler Bilmiyorum belkide oda fayda attı hep mavi be beyaz Işık’ta tuttuk evde bizde
Pollyn- Tamamen atlatmak için hem mama hemde anne sütü ver . Geceleri bebegine uyku bandı kullanıp mavi ışık uygula ve elbisesine altın tak banyo suyunada altın bırak ( büyüklerin söylentisi denedim ben ) gecmis olsun simdiden
Elifsu60 Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hepinize odada beyaz ışık hiç kapatmıyorum uyurken bile. Sadece emziriyorum mamayı doktor verme dedi. Sık sık emziriyorum ama nedense düşmedi Bi türlü kurtulamadık
defnesmomm Referans değeriniz çok yüksek değil. Stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin, bol bol emzir in sadece 💙 bizim değerimiz ilk doğduğu zaman 14 idi 5. Gün kontrolünde 11 e düşmüştü. Birkaç gün sonra sarılıktan eser kalmadı çok şükür.
defnesmomm Yorumlarda mama vermenizi önermişler ama doktorunuz önermedi ise mama vermeyin. Anne sütü sarılığa deva olacaktır, sık sık emzirin 🙏🏻💙