Hanımlar ben 2 yıldır evliyim. Bi oğlum var herşeye onun için katlanıyorum ama bi yere kadar artık insan yoruluyor.. Eşim çok anlayışsız,çok kaba konuşur, kendini çok beğenir, benim hep kusurlarımı yüzüme vurur yok burnunda kemik var, yok boyun kısa, yok dişlerin bilmem nasıl. Halbuki çevremdeki insanlar çok beğenir beni bekarken çok taliplerim olurdu. Onları herşeyi geçtim herşeye karışıyor bebeğin banyosuna mamasına mutfağa kıyafetime konuşmama izlediğim diziye herşeyeee. Çok sinirli herşeye bağırır çocuk gibi azarlar beni. Doğumuma 3 gün kala bile bütün ütüsünü yapıp öyl Doğuma gittim. Çünk yemeği ütüyü temizliği herşeyi 4 4 lük bekler. Ailem buna çok değer verir saylar sever. Ama o aileme değer vermiyor biri arayınca kapat tlfonu ne diyor falan deyip konuşmaya başlar üstelik tlfon açıkken. Susss duyacaklar diyorum hiç umrunda değil😞 Bide çok kin tutar küçük bi Hata yapayım 1 ay konuşmaz benle o günleri burnumdan getirir. Doğum yaptım ufak bi tartışmada 40 gün konuşmadı Benimle. Lohusa dönemimdi çok stres yaptım elimi açıp Allah’a yalvardım Dayanamıyorum artık dedim Ya canımı al ya da bi yol göster dedim Allah’a🤲 Aradan 3 gün geçti eşimi tutukladılar iş ile ilgili karışıklıklar olmuş. Eşim züccaciye işi yapıyor buna kaçak mal satmışlar bunun da bişiden haberi yokmuş. Neyse 2 ay yattı avukat falan tuttuk çıktı Akıllanmıştır sandım ama yokkk yine aynı😞 hergün çareyi ağlamakta buluyorum oğlum 7 buçuk aylık ağladığımda gözümün içine bakıyor anlıyormuş gibi sonra gözyaşlarımı siliyorum o etkilenmesin diye. Git gide zayıflıyorum stresten. Annem bana niye bu kadar zayıfladın diye sorduğunda dişim ağrıyor çocuk var uykusuz kalıyorum falan diyorum. Annemin üzülmesini istemiyorum çünkü çok düşkün bana anlatsam gece gözüne uyku girmez artık. Bırakıp Gitmek istiyorum oğlum var, ama şöyle bişi de var bazen özel günlerde hep çiçek alır bana her hafta harçlığımı verir çocuğuna çok düşkün. ama beni üzüyor kırıyor değersiz hissettiriyor bana kendimi😢 çiçek para hiç birini de istemiyorum başımı yastığa konunca huzurlu uyumak istemiyorum sadece.Benimki aynı durumları yaşayan var mı?