Busrasy 27 gün önce doğum yaptım. Bebeğim ilk başlarda sol göğsümü tutmakta zorluk çekmiyordu ama sağ göğsümün ucu küçük olduğu için fazla emmiyordu. Doğum yaptığım ilk hafta sol göğsüm çatlayacak gibi aşırı derece de şişti bende sağıp sağdığım sütüde biberonla verdim. Daha sonra Günden güne geçtikçe doymamaya başladı.ve şimdi bazen aralıksız emiyor bazen ise emerken birden bırakıyor ve ağlamaya başlıyo ucunu zorla tutturuyorum. Meme reddini yaşıyorum. İnanılmaz derecede üzülüyorum geçen gece aşırı derecede ağladı doymadığı için bende ısrarla emzirmeye çalıştım. Sonra mama aldım her iki göğsümğde emzirdikten sonra doymazss emmr süresine göre tam ölçek yada yarım ölçek mama verdim. Ama şimdilerde göğsümü daha az tutmaya başladı. E bebekten avetin kelebek silikon göğüs uçları varmış bunlardan alıp kullanmayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kalan varmı veya bir önerisi olan varmı😓😥😥😥
ArasinnAnnesi Busrasy canım benimde göğüs ucumu tutmakta zorluk çekiyor çocuk 9 ay oldu hala göğüs ucuyla emziriyorum aventi denedim yine almadı. Mamajoo kullanıyorum ben