Belismom Kızlar merhaba 1 buçuk Aylık bebeğim gündüzleri toplasan 2 saat uyumuyor yatırdığım zaman geri uyanıyor uykuya tam olarak dalamıyor ya da 30 40 dakika uyuyup geri uyanıyor bu durum normal mi geçicimi ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz
Destini34 Belismom kendi kendine uyumasını bekliyorsanız çok zor benim bebeğimde ikibuçuk aylık sallayarak uyutuyorum başka türlü uyumuyo çok zor 🤷♀️
morsevenanne Belismom benimkide aynı canım gündüz en fazla yarım saat uyur oda bikere sonra gece 12 ye kadar falan uyumuyor. Bence artık bebeklerimiz geceyle gündüzü ayırt ediyor bu arada benimkide tam 2. ayında bugün
glshdvnc Aynı benim bebeğim de öyle valla napacam bilmiyorum gündüz hiç uyumuyor gece de 12.30 1 de uyuyor
Hulyabirce Benim bebeğim 2,5 aylık. Gece uykuya dalması çok problem. 2-3-4 saat sürebiliyor. Ağlamaktan yorulduğu zaman dalabiliyor. Önerileriniz neler?
glshdvnc Hulyabirce emziği verip kuran açıp dinletiyorum ayağımda sallıyorum öyle uyuyor ya da kucağımda göğsüme yaslayıp pışpışlıyorum
Pinque Benimki gündüz çok güzel uyuyo gece 3den sonra bir başlıyo ağlamaya yediye sekize kadar, denemediğim yapmadığım şey kalmıyo, 2 ay 4 günlük