Htc12 Hanımlar hayırlı geceler. Bebeğim 6 ay 26 günlük ama hala dönmüyor. Yan yatırdığımda bile kendini geri sırt üstü çeviriyor. Gorenler hala niye dönmüyor diye sorunca daha bi üzülüyorum. Algısı falan iyi maşallah ama dönmemesi çok takılıyor kafama.
karpuzlulimonata Htc12 canim hic panikleme benim kizim 6 ay 20 günlük bugün yavas yavas dönmeye basladi o da öyle tur atmiyo dönerken. Her bebegin gelisimi farklidir. Kendini geriye atmasi bile hareket belirtisi sen tesvik et sadece en kisa zamanda dönmeye baslicaktir.
Mom567 Htc12 her çocuğun gelişimi farklıdır niye kafana takıyorsun benim Kızım da 6 ay 7 günlük o da sadece yan dönüyor Allahtan izin gelmemiş tabiki üzülmene gerek yok bunun için Sağlıklı olsun yeter❤️
sihirli-annem2 Htc12 tatlım telaşlanma . Benim oğlanda dönmüyordu,emeklemiyordu o aylarda mesela . Ama şimdi 10 aylık olduk yerinde durmuyor yürüyo bile 😂 bazı cocuklar bi anda yapıp alışıyor herseye ☺️Sabır 🙏🏾
Eylul-aynur Htc12 bunun için hiç enfeksiyon alanlarina sokma bazı bebekler 7. Ayda döner gelişimiyle ilgili yazıyodu ayakları kolları hareketliyse sorun yoktur
Htc12 karpuzlulimonata ay inşallah ya günlük hareket ettiriyorum bacaklarını kollarını falan yüz üstü yatiriyorum bas bas bağırıyor beni çevir diye. teşekkür ederim olumlu ve güzel yorumunuz için.
Htc12 Mom567 çok şükür sağlıklı. ama 7 aylık olacak hala dönmeyince bi kafama taktım. Haklısınız her bebeğin gelişimi farklıdır. Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️♥️
karpuzlulimonata Htc12 bi arkadasa sordugunu gördüm canim tamamen tospikliklerinden ☺️ benim kizim da öyle poposu kalkmiyo onlar da hakli ☺️ oyun halisiyla tesvik ettim ben ama zorlamadim da bi iki dönme hareketi yaptirdim durdugu kadar oyun halisinda yatirdim. Ben eminim en kisa zamanda bi bakicaksin dönmüs 🙏
Htc12 sihirli-annem2 maşallah Allah esirgesin hepimizin yavrusunu inşallah. Artık dönsün birşeylere uzansin istiyorum yapmayınca kafama takıldı. İnşallah benim miniğimde döner. ♥️
Deletedmom114 Her bebeğin gelişimi farklıdır. Onların çocuğunun döndüğü ay ve günde dönmüyor diye sanki kusurmuş ve kötüymüş gibi gösteren tüm elaleme etrafımızdaki bilgililere selam gönderiyorum buradan🤦🏻♀️
Htc12 Deletedmom114 hele kayınvalidem her telefonda soruyor emekliyormu gidiyomu diye yok deyince “amaa niye olaaaa” diyor iyice panik yapiyo beni 😊
Elifismail Canim benim oglum 7 ay 3 gunluk daha yeni yeni dönüyor cocuk ne zamn isterse o zaman döner banada dedilrr bu cocuk niye dönmüyor felan dye
bahar-gunes Htc12 inan bna bnim kızım 7 ayın da döndü hiç endişelenme 9 aylık kızım desteksiz oturamıyor düşü veriyor normal bnce onlar hazır olduğu zamn amuda bile kalkarlar allahın izni ile 🤣🤣🤣