Ddmdmr Arkadaşlar 2. Ay aşımızı olduk 3 gün önce 2 gündür çok uyumaya başladı oğlum sizce hastaneye götürmeli miyim şu sıralar hiç gitmekte istemiyorum ama biraz tedirgin oldum
Hazal89 Ddmdmr bizde de aynısı oldu 3 gün hatta iki üç kere uyandıramadığım oldu doktora götürmüştüm bir şey cıkmadı aşı halsizlik yapmıştır dedi korkma 4. Gün normale dönüyor
Ddmdmr Deletedmom114 öyle mi 1. Ay aşısında olmamıştı tedirgin oldum bende bu sefer olunca ateş olabilir dedi hemşiremiz ama ateş olmadı ama uyku halinde sürekli
Berat_elif Bugun 4 ay asisini yaptrdk sabahtan beri toplasaniz iki saat uyumadi . Agliyo surekli agrisi var inliyo yavrum ya.
ElifSare-15- Ben korkuyorum götürmeye benımde 2 aylık asım var ama ortalık böyle iken hiç içim almıyor sağlık ocagımız hep kapabalık oluyor çünkü
Ddmdmr ElifSare-15- bende korkuyordum sağlık ocağını arayıp hemşireyle görüştüm getirmeniz gerekiyor dedi
Ddmdmr Deletedmom54 her çocukta farklı olur herhalde ama benim oğlum iğne vurulunca ağladı sadece onun dışında ertesi tek yan etkisi uyku yapması oldu başka bi döküntümüz olmadı bende ateşten korkuyordum ama olmadı calpol verdim aşı olduğu gün
ElifSare-15- Ddmdmr aradım açmafı evrt verem aşısı önemli ortalık bu haldeykende içim rahat değil ağrısı sızısı oldumu cocugun
Ddmdmr ElifSare-15- yok ağrı falan olmadı yani ağlama huzursuzluk falan yoktu sadece dediğim gibi uyku yaptı 2 gün ama şimdi normale döndü
Hazal89 Ddmdmr eğer zorladığın halde uyanmıyorsa beslenmiyorsa endişe edebilirsin o zamanlar 4 doktoru aramış Bilgi almış biri olarak söylüyorum zaten normale dönmüş bir oh çekebilirsin
Ddmdmr ElifSare-15- biz sabah erkenden gittik açılmasına 15 dk falan vardı ama hemşire oradaydı yaptı hemen kimse yoktu 1-2 kişi vardı Sende sabah etkenden götür