fistikcisahap Edaeda1 hamezink diye bir krem vermişti doktor ve geçti çok şükür çinko içerikli kremler iyi geliyor bizimkinin cildine
Semrakrhn38 Edaeda1 canim ben hametan kullaniyorum dogdu dogali dun kizimin poposu iyi.pismis kotu bi sekildeydi hametani surdm ertesi gune hic bisey birakmamis hametani kesinlikle kullanmalisin 🤗
Deletedmom114 Hamazinc pişik kremi kullanıyorum 1 aydır çok etkili sabah akşam sürülüyor hopp iki gün olmadan geçiriyor. Eczanelerde üç buçuk tele 🌱
HonKiPonKiDoNiNo Alerji tarzinda bir pisikse eger travazol ve fito kullanabilirsiniz en fazla 2 gun aninda geciyor..
Eylules Kantaron yagi iyi geliyor Ama en etkilisi travazol krem Benim kızim da dun cok pisik olmustu gece surdum sabaha hicbirsey kalmamisti. En fazla ucgun gunde iki kere kullanin
Yaren2901 Bezini değiştirdikten sonra ortam sıcaklığı iyiyse bol bol havalandırın etkisini görürsünüz
Minnos_31 Madecasol kullaniyorum gerekli durumlarda hemen duzeliyor hic pisik olmadik cok sukur evde mutlaka bulunduruyorum
Balinannesii Edaeda1 kullanmadığım krem kalmadı ve pişiğe çok müsait bebeğimin teni. Sadece Arko krem geçirdi.