Egeymen Oğlum 4 ay 6 günlük Bi kaç gündür aşırı salyası akıyodu bugün de ateşi 37,5 a kadar çıktı dişten mi acaba diyorum diş geliyor olabilir mi?
Deletedmom115 Egeymen Kusura bakmayın telefondan mı yada bi filtre mi yaptınız fotoğraf kötü görünüyor. Yerleri var ama henüz dişle alakalı bir şey göremedim ben ama biraz dilinde sütten kaynaklı beyazlık var su içirin 😂
Maryhoney Egeymen damak sertleşmiş diş olunca kesik gibi oluyor benim bebeğim 3 aylıkken böyleydi 6 ay 20 günlükken ilk diş çıktı diğerleri bekliyoz 7 ay 11 günlük şuan
gvnkbr Egeymen yok benimkininde böyle sanırım 8ci ayı görürüz burda bı arkadaş isim söylemişti bunun adına bisiy incisi unuttum bak
Egeymen Deletedmom115 ağlıyordu tam net çekemedim benden kaynaklı olabilir, teşekkür ederim yorumunuz için☺️ şu ana kadar daha su vermedim hiç ek gıdaya geçince vericem ☺️
gvnkbr Egeymen hani o elleri ağzında olduğu zaman varya bilmiyoruz işte salak gibi ay kendime güldüm şuan yine annemi arayip dışı çıkıyor demiştim çocuk 2aylik ne dişi 😂😂
Egeymen gvnkbr sorma yaa ben de her sabaha heyecanla kalkıyorum incileri göriyim diye ☺️😀 eninde sonunda olcak da işte insan heyecandan öyle şeyedebiliyo 😀