Elifffkcr Gazlı bebeğim olduğu için hipp kullandım iyi de geldi ama asla tok tutmuyo bir haftada üç kutu bitti . Dedim bu böyle olmaz bebelac gold başladık çok memnunum gaZı da çok iyi geldi şükür
Ayse44 Elifffkcr bebelac kilo yqpiyormu peki bende bebelaca gecmek istiyorumda kac ml veriyorsunuz gunde ve kac aylik bebek
Ozcan Anne sütüne en yakın mama biraz pahalı ama minikler için değer kesinlikle ikizlerim şu an 10 aylık prematüre doğdukları halde biri 10 kilo diğeri 8 çabuk toparlatıyor 👍👍@30052019
Sekeremine aselafra hipp kuzum organik sütten yapiliyomus icerigi cok iyi ama her mama her bebege iyi gelmiyor. Ben kullandim gaz kabiz yaoti simdi bebelac kullaniyoruz 👍
Selince 300715 ben kullanıyorum hiç değiştirmedim 3,5 aylık bebeğim. Çok doyurucu değil ama sindirimi kolay bir mama olduğu için tercih ettim.
Kucukkalbim 300715 11 aydır Bebelac gold kullanıyorum çok memnunum sindirimi çok rahat gaz kabız yapmıyor kilo alımıda gayet yerinde
Sakura-chan 300715 aptamil kullanıyorum memnunum. Ama iyi mama tavsiyesi istersen baby goat yada golden goat deneyebilirsin