Kevserzulal Kızlar kızım 3 ay 13 günlük 5 gündür ishal ne yapicagimida bilmiyorum cok huysuz ne verebilirim acaba bebege bi bilginiz varmı
Sulegorkem Kevserzulal emziriyorsan ek olarak biraz su ver ishalken su kaybı çok fazla olur çünkü onun dışında bir bilgim yok hiç o kadar ufakken ishal olmadı kızım çünkü birde sabit bir doktorun varsa aramalısın en doğruyu o söyler sana çünkü
Babe Kevserzulal 5 gundur ishal olmasi biraz uzun bir sure.Doktorunuzu arayip soyleyim bence.Bir de 10 tane kakali bez varsa gunde o zaman ishal olmus sayiliyor sanirim.Kac bez kirletiyorsunuz?
gvnkbr Kevserzulal ishal derken anne sütü alan bebek cıvık sicar zaten garip olan ne anlamadım açar mısın konuyu
Kevserzulal Babe yok günde 10 bez degiştirmiyorum 3 4 defa ama çok sulu bwzide iyi ona rağmen sizdiriyo buyuk çişini
Kevserzulal gvnkbr ben bebegimin ishal olup olmadigini nasil oldugunuda biliyorum hemen yargilamak icin beklemeyin
gvnkbr Kevserzulal arkadaşım niye boylesiniz Allah aşkına ne yargısı benim çocuğum 5aylik hala senin dediğin gibi siciyo sırtına cikartiyo anormal olanı soruyorum yapmayın ya nolur