Aries [bilinmeyen] doktor aparatin gobek bagi gibi kuruyup dusecegini soyledi düşmese bile 4. Gun ben gelip cikarticam zaten dedi bence boylesi daha iyi dikişli olmasındansa. 1 saat sonra geçiyor herhalde ki islemden 1 saat sonra agri kesicileri vermeye başladık doktorun demesiyle.
Eagil Aries peki sunnet esnasinda agladi mi bacaklarini kipirdatmadi mi mesela benim bebegim 4 aylik sunnet olcak ins o esnada tutarsak sıkılır ve aglar diyorum🤔
Aries Eagil bacaklarını dedesi tuttu daha sıkı tutabilmek için cünkü kıpırdamak istiyor ama başında bir sürü kişi oldugundan sıkılmıyor neler oldugunu anlamaya çalışıyor ☺
Aries Mlsyldz sağlık memuru yaptı canm. cocuk cerrahisine de muayene olmustuk onlar genel anestezi ve 1 yaşından sonra yapabilceklerini soylediler.
Aries [bilinmeyen] Bende hep oyle düşüne düşüne bu zamanı buldurdum😀 ama bence en iyisini yaptım suanda tam vakti. Ayaklanınca ve daha cok hareketlenince daha da zorlaşır bence simdiden yaptırmalısınız hicbir sey anlamıyor bile☺
deletedmom19 Aries Geçmiş olsun canım darısı damatlığına inşallah bende kararsızım 1 yaşında yaptırmayı düşünüyorum
Aries deletedmom19 amin insallah sagolun😍 Bence cok fazla hareketlenmeden yaptırın yengem 1 yasindayken yaptırdı ogluna ve cok cekti oglu hic durmadı