Pamukkizim Kizlar genelde dogum parasini bir ay içinde veriyorlar benimki 1 ay oldu ama gelmedi neden acaba sizinki ne kadar sure icinde geldi
GizemFerit Pamukkizim E devletten kontrol edebilirsiniz https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-politikalar-dogum-yardimi-basvuru-sonucu-sorgulama
Fyzpyrz Pamukkizim yok mesaj falan gelmiyor bana sadece sut parasi icin msj geldi.dogum parasi icin gelmedi.27 agustosta doğum yaptim.25 ekimde aldim pttden.yanlizca e devletten kontrol ediyordum.ordada odeme asamasinda yaziyordu gittim aldim.
NursenaT Fyzpyrz bende sizin gibi yaptım 24 Eylül de dogum yaptım en gec 25 kasıma kadar yatar dedıler e- devlet hep odeme asamasında yazıyo bende bugun ptt den aldım parayı
Fyzpyrz Saadetbelcim bildiğim kadariyla yapilmasi gerekiyor.benim esim halletmisti o isleri onada basvuru yapilmasi gerek diye biliyorum.
Aysnbla 149 tl baba alıyor onun için SGK ya gidiyosunuz annenin alacağı 300 tl için Aile ve sosyal hizmetlere annenin ve bebeğin kimliği ile gidiyosunuz 1 ay sonra pttye tc numaranıza yatıyo sadece anne çekebiliyo