2019asyabebekizmir Merhaba anneler kızım 6aylık yaklaşık 1 aydır saç çekiyor sert bi şekilde hayır diyorum anlıyor ama yapmaya devam ediyor 2gündür kendi saçlarınıda çekmeye başladı böyle bişey yaşayan var mı neler yaptınız?
Ece123 2019asyabebekizmir 7. Aya geldik yoluyorrr beni kızım kendinin saçlarını çekmekten vazgeçti onu iki aya yakın yapmıştı
Kevser61 2019asyabebekizmir 8. Aydayz babasının gogsundekı kılları bıle yoluyor. Canını yakıyo koca adamın. Benm ve kendı sacları bıttı babasının gogus kılları basladı. 🤦🏻♀️
BiricikAilem 2019asyabebekizmir 4 aylıkken falan başladı oğlum, resmen avuç avuç yoldu kafamda saç bırakmadı kara gözlü sıpa. Anamı ağlattı😆😆Şu an 6 ay 12 günlük bıraktık gibi çevresiyle daha çok ilgileniyor ne buldu çekiyor, saçlarım biraz rahat nefes alıyor😅
Aryasare 2019asyabebekizmir 4 bucuk aylık kızım bizimde aynı saçlarımı çok fena yoluyo 😬 Zaten dökülüyo birde kızım yoluyo hepten kel kalıcam 🤦♀️😂
bisadekahve Saç çekme , kendi kulağıyla oynama ve son olarak bitmek bilmeyen çığlıklar 🙈 özellikle çığlıklar bir süre sonra gerçekten çok zorlayıcı oluyor. Sizde de var mı böyle bi durum 🤦🏽♀️
Ece123 2019asyabebekizmir bencede ben çoğu bebek yapıyor diye biliyorum ama çok gereksiz bir hareket olduğunu anlasalar keşke :)
espalp 2019asyabebekizmir benim saçlarımı geçtim kendi saçını çekmese çok mutlu olucam. Özellikle de emerken yapıyor nedenini çözemedim 🤷♀️
Ezelduha0919 B enim de kızım saçlarımı cake çeke sac bırakmadı. En sonunda kendi saçına geçti eli sürekli saçında
ikizAnnesi_34 sac cekme genel bir durum galiba benim 6 aylik ikizlerimden biride aglamaya baslayinca hemem sacini cekiyo bide onun acisina agliyo kulaginin agridigini dusunmustum degilmis
Raniniii 2019asyabebekizmir benim kiza 4 aylik olucak ne kadar bilinçli bilmiyorum ama babasinin kolunu yoluyor 😂😂