SEREZ Annneler oğlum iki aylık , evim dublex çocuk odası yukarda olduğu için mutfakta işimi yaparken çok zorlanıyorum . 10 dakikda bir git gel çocuğa bak olmuyor . Var mı telsiz öneriniz acaba ?
Arasyigitinannesi SEREZ bende weewell i kullaniyorum letgodan almistim sifiri 300 du ben 70 e almistim ayni sekilde evim dublexs oldugu için urunden cok memnunum oda ısısı nemi ayrica 4 tane ninni var icerisinde bas konuş ozelligide var
Arasyigitinannesi SEREZ dolapta bahsettiğim urun var garantisi devam ediyor 5 defa kullanılmış ucretsiz kargo makul tekliflere acikmis fiyati 150 tl
Arasyigitinannesi SEREZ 300 mt kadar çekiyor dusunun mahallemdeki bakkala bile gidiyordum çekiyordu 😊 bendeki 1 onceki modeli ayni ozellikte yeni goruntusunde çıkarmışlar bakip yazacağım 😊
Arasyigitinannesi SEREZ bendeki model bu weewell wma 400 Ayni ozellik sadece görünümü farklı weewell wma 420 modeli var bakabilirsin 😊 hepsi burada da var hem şarjlı cok kullanışlı 😊
SEREZ Arasyigitinannesi ya pek 2. Ele güvenemiyorum açıkçası o yüzden e bebekten bulduğuma bakıcam yinede benim için araştırdığınız için çok teşekkür ederiiim ❤️