Hllugr Öğlen size boğazımın ağrıdığını söyledim ağrı kulağımın arkasına vurdu bende şüphelendim birazdan eşimle hastaneye gideceğim inşallah birşey çıkmaz lütfen dua edin lütfen.
[silindi] Hllugr Haberlerde her şeyde hastaneye gelmeyin kendinizi evde deneyin denildi bakmayabilirler canım
Deletedmom283 Hllugr tek başınıza gitmeniz daha iyi olur bence eşiniz için, geçmiş olsun iyi haberlerle gelin
Nagolinda [silindi] zencefil limon yap. Ter at. C vitamini al. İnşallah hafifler. Ne olur olmaz eşine çok yaklaşma evde de tedbirli olun. Tez zaman da iyileş inşallah.
tgbmhr Hllugr ateş öksürük nefrs darlığı yoksa baklayabilirler hatta bunlar varsa bile evinizdr kalın son çare gelin diyorlar 🤷🏻♀️
Damla_K Hllugr 184 bazı sorular sorarak seni ona gore operatöre baglayıp yönlendiriyor canım. Sikayetlerine gore anlıyorlar ona gore hastaneye git veya gitme diyorlar
BiricikAilem Hllugr Hemen boğaz ağrısında hastaneye mi gidilir? Yüksek ateş var mı? Öksürük var mı? Bunlar varsa bile önce 184 ü arayın sonra hastane. Geçmiş olsun bu arada
Hllugr BiricikAilem yok canim girmiyorum zaten halsizim ve boğaz ağrım çok şiddetlendi o yüzden gitme kararı almıştım ama korktum açıkçası gitmeye