AselNurBal Benim kızım 36 günlük agızında pamukçuk çıkmış bir kaç gündürde huzursuz ve uyumuyor ne yapsam geçer ?
Serapaylar AselNurBal Canım tülbenti bi karbonatlı suya bandırıp baya bi bastırarak temizliyceksin nazik davranmıyacaksın dedi doktorumuz hatta kendisi temizledi kızımın pamukçuğunu benim içim gitti acır diye ama böyle gecicek dedi ve geçti
AreninAnnesi7301 AselNurBal Bizde de oldu ama karbonat la fln hiç geçmedi Mikostatin isimli bir damla var 2 güne geçirdi
Ata0905 AselNurBal mikostatin diye bir damla var 1ml günde 4 kere verebilirsiniz. iyi geliyor . Karbonat olmasın diye olduktan sonra çok fayda yok . Bir çok çocuğa veriliyor. İlaç diye kafanız karismasin. Geçmiş olsun 🌸
AselNurBal Serapaylar tülbenti kendi tülbentimmi olsun bide nasıl yapıyordunuz anlatırsanız yapıcam ?
[silindi] AselNurBal Temiz Bi tülbent olması yeterli suyla karbonatı karıştırıp hafif bastırarak temizlşyxeksşnşz :)
Serapaylar AselNurBal aynen yıkanmış temiz bi tülbentin olabilir onu çay bardağına yarım ılık su ve bir çay kaşığı karbonat katıp karıştır bezi banıp sonra ağzının içinin her yerini güzelce temizle valla doktorum baya bi bastırarak yaptı ben baya tepki göstermiştim ama sağolsun sayesinle geçti bunlar çıkmazsa geçmez demişti
GlshAliAsaf Ben karbonat a su ekleyip kaynattım her defasında göğsümü pamuk yardımıyla sildim ve öyle emzirdim 0 pamukçuk 😉
Ozzgull Yarım çay bardağı kaynatılmış ılımış suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyip steril gazlı bezle hem siz göğsünüzü hem de bebeğinizin ağzını, yanaklarını silin. Aynı durum benim bebeğimde de vardı doktor bu şekilde yapmamı önerdi ve faydasını da gördüm.