Aslihan03- Merhaba annisler bebisimin ağzında pamukçuk oldu karbonatli su dışında onerebileceginiz birsey var mı:(
Rahbel04 Aslihan03- valla canım benim de oldu doktor bi damla yazdı ama kullanmamı pek istemedi korbınatlı suyla bi temiz tülbentle sil demişti ben de 3 gün yaptım ve geçti kalmadı
Sibel_ismet Aslihan03- Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyoum ama duyduğum kadarıyla emdikten sonra biraz su verin diyolardı
Aybarsmom Aslihan03- biz mikostatin adında bir damla kullandık günde iki kez gazlı bez kullanarak biraz agzina damlattik biraz beze agiz icini sildik.Üçüncü güne geçmişti bir dahada tekrarlamadı.Her emzirmeden öncede gögsunu sil cunku oraya bulasip tekrar emdiginde agiz ici tekrarlayabilirmis gecmis olsun 💐
Rahbel04 Aslihan03- bebekten bebeğe değişir kuzum. Benim kide kötüydü eli ağızdan çıkmadı acırdı ama karbonat yapınca bişey kalmadı bide düzenli yapacaksın az az süreceksin 3 gün boyunca yaptım şükür kalmadı
BalAnneeee Karbonat denedim bende olmadı. eczaneden mikostatin diye bir ilaç aldım. O da çok işe yaramadı. En son karadut özü sürdüm ve tertemiz. Allah’a şükür 7 aylıkta oldu daha da bişey yok.
Serapaylar Canım tülbenti bi karbonatlı suya bandırıp baya bi bastırarak temizliyceksin nazik davranmıyacaksın dedi doktorumuz hatta kendisi temizledi kızımın pamukçuğunu benim içim gitti acır diye ama böyle gecicek dedi ve geçti
GlshAliAsaf Karbonatlı su yapıp kaynatın pamuk yardımıyla göğsünüzü silin her emzirmeden önce 0 pamukçuk 😉
Sezela Karbonatlı su ile yarıyor ama emziğini biberonunu hergün kaynat ve emziriyosan göğsünüde karbonatlı su ile sil
Balinannesii Aslihan03- mikostatin çok iyi geliyor tülbent yada ağız bezine damlatın işaret parmağınızla ağzının içine gezdirin günde 2 kere falan yapın çok iyi gelir inşAllah
Lalita Meraba benim bebeyiminde dili agzinin ici pamukcuk oldu. Biz ona DAKDAZOL kremi kullandik. Tavsiye ederim cok guzel krem
Aslihan03- Lalita benimde bebeğimin şuanda dilinde var sadece . Mikostatin önerdi doktor ama dediğiniz kreme bakacağım teşekkür ederim
fistikcisahap Aslihan03- karbonatlı su, ilaç olarak mikostatin diye bir şey ama en iyi ve en sağlıklısı kara dut şurubu 👍
Kalben17- Aslihan03- canım benim kızımda da olmıstu 3 ay zorla geçirdim ama hep tülbenti temiz içme suyu ile ıslatıp silmen gerekiyor birde o bulaşıyor etrafa güzel temizlemen gerek. Damaklarına bakmayı unutma ve iç yanaklarında minik minik oluyor onları da temizlemelisin 💐 insallah kısa sürede geçer 🙏 geçmiş olsun💕💕