senasahin kim ne der desin ben 4 ayda başladim
sadece mama aloyordu.ve doģdukdan diş belirtileri vardi.3 ay bitti mamayi icmemete başladi kilo kaybi oldu.doktor ek qida kesinlikle dedi 4 ay 20 gunlikken dişleri çikti.bundan dolayi biberomi redd ediyomuş.iyikide başlamişim.
4 ayda sadece yogurt elma suyu muz pureler yeyordu.5 ay bitdikde sebzelere gectik.6 ay sonrasi ekmek puturlu qidalar kiyma çorbalar gibi şeyler yemeye başladi.iyiki gectim diyirum.çunki 6 ay bitince kendisinden mamayi redd etdi.Aman Allahim dedim daha mamaya ihtiyaci varken mama içmiyo hem mamayi nasil kesicem diye endişeliyken kendisi erken kesti.şimdi yemeklerine katarim manayi sadece bide aksam uyurken icer.gece dururken icer.60 cc icer ya içmez mamaya nefret eder oldu.o yuzden ben ek qidayi 1 gunde 4-5 defayedek veriyorum.meyveli yogurtlu yemekli dahil.şu an peşpeşe diş çikariyo malasef.dişler oldugundan seviyo ekmek yemeyi elinde biskuvu yemeyi faalan.bu yuzden rahatim .
şu an 7 ay 13 gunluk her šey veriyorum ben makarnaya kadar😅ama yemesi imkansiz🤣🤣🤣🤣az bile olsa yeyer en az 8 kasik yese bile yeter diye dusunurum ve ac kaldiginu hiç dusunmem.Kim ne der desin doģdukdan byraya kadar da su verdim hep ginde en 200 cc ye kadar su içer.