busraay_ Merhaba kızlar, 20 günlük bebeğim var gaz problemimizden dolayı Nurse Harvey’s gaz giderici önerdi doktorumuz ama eczacı alırken günde kaç damla kullanmamız gerektiğini söylememiş eşime bilgisi olan anneler var mı ?
biranne11 busraay_ Canım 20 ye kadar sonu var ister sabah 10 akşam 10 ver ister emzirdikten sorma 3 4 damla ver 🤔 Etkisini gören çok memnun olmayanda var . Ama kesinlikle masaj yapın kesinlikle ben masajın faydasını çok gördüm.
biranne11 busraay_ bu kadının gaz masajı harika 🤔 5:50. Dakikaya kadar konuşuyor ondan sonra başlıyor 🤩 Ama faydasını fazlasıyla görmüştüm 🥳
Gdogru busraay_ ben günde 3 defa 5er damla veriyordum, çok iyi geldi. 2 aylık olduğundan beri bıraktım kullanmıyorum
Leyla001 busraay_ bn şurubunu kulandım kesinlikle tavsiye ediyorum bire bir etkisi oluyor düzenli kulanımda
busraay_ biranne11 masaj için aktardan ada çayı yağı aldık ayaklarına masaj yapacağım, zeytinyağıyla masaj yapıyorduk ama çok rahatlatmadığı için en son doktora danışmak zorunda kaldım umarım iyi gelir gaz giderici teşekkür ederim canım ☺️
busraay_ Gdogru Bende doktor kontrolüne kadar az az vereyim diyorum, günde 3 defa 3 4 damla şeklinde inşallah faydasını görürüz bizde teşekkür ederim canım ☺️
Yasemin2812 busraay_ ben tek seferde 20 damla veriyorum faydasını görüyorum şimdi şurubunu aldım ondan da bi çay kaşığı veriyorum gayet memnunum ama tabii masaj da yapıyorum 😸