Tugbaarya Mesaj atma olayininabarttiysa çocuk haklı . Ama tanışmak amaçlı yazıyorsa sevgili gibi davranmaya arkadaşınız haklı ama belliki arkadaşınızın sürekli mesaj atması rahatsızlık vermiş . Gibi
YazCilegi [bilinmeyen] Yani şimdi biz napalım? 2 kişinin arasındaki bi mesele haklı haksız aramak cok saçma
[silindi] [bilinmeyen] tanışmak isteyen kişi çocukmuş dolayısıyla ilk adımı onun atması ve daha hevesli olması lazımdı.Ama o sanki tanışmak isteyen sizin arkadaşınızmış gibi kendini ağırdan almış yani çok tuhaf 😄 bence kız arkadaşınız olaya nokta koyarak iyi yapmış.
Tugbaarya [bilinmeyen] iki kişi arasında biten birseyim haklılık payı aranmaz ama belliki başta tanışmak istemiş snr birşey onu sogutmis totalinde olup bitmiş önümüzdeki maçlara deyip konuyu kapatsın geri dönecek olursa
Elifduru [bilinmeyen] arkadaşının numarasını istemiş ilk adımı o atmış arkadaşının naz yapması gerek o 2 msj atınca arkadaşın bir atmalı arkadaşında yokluktan birden bi erkek bulmuş gibi mesaj at vay ndn atöadın tarzına düşmesi yanlış olmuş erkekler biraz basittir bizler gibi düşünemez oğlan ya arkadaşından vazgeçmil yada ilgisiz birisi arkadaşın vay ndn yazmadın bitti demek yerine keşke o yazmadığı sürece yazmasaymış o yazınca da ben istemiyorum benim istedim gibi değilsin yolun açık olsun deseymiş o zmn daha iyi olurdu sanki
Emine CemreKerem evet ama o kız şimdi ne yapsın hadi el birliğiyle halledelim 😀 amacını aştı program 🤮
Sedacinakkaya [bilinmeyen] Sana arkadaşına ve o mesajlaştığı Arkadaşına Allah başka dert vermesin demek istedim suan
Elifduru [bilinmeyen] hiç takmasın kafasına bu erkekleri biraz küçümsemek gerekiyor her zaman mantık şu olmalı ya adam ol ya defol ztn arkadaşın hiç açıklama yapmadan benim tarzım değilsin diyip bitirseydi eminim oğlan peşinde koşardı erkekler biraz böyle işte ama arkadaşın hiç üzülmesin böyle tipten hayır gelmez ztn